Buscar este blog

3 de enero de 2009

CRONICA DEL TEMPORAL



EN PRIMER LLOC, BONES FESTES A TOTS.

Com ja sabeu el pasat 26 de desembre ens va "visitar" un espectacular temporal de llevant, amb unes onades i unes ratxes de vent (55-60 nussos) realment espectaculars.Gracies a la previsió que van tenir abans de l'arribada de la llevantada, una colla de voluntaris van treure totes les lones i seguidament traslladaran tots els patins dalt del passeig,assegurant amb caps i escotas tota la flota. El dia 26 a la nit, quan el temporal estaba en plena efervessència, es va fer una inspecció per comprobar in situ com es comportava tot, i de pas acabar de lligar amb les faroles i palmeres trams de patins per evitar el moviment. (L'espectacle a la nit amb la pluja,el vent,les onades i el sorroll que feia tot plegat, era impresionant)
Nosaltres hem tingut la sort de no haver sofert cap destrossa. Els patins estan intactes i les instal·lacions també, tret de dues portes tocades i sorra a les terrasses, res que no es pugui solucionar.

Volem donar les gracies a tots els voluntaris, que sota la pluja el fred i el vent van fer possible el trasllat de les embarcacions.

Voliem deixar els patins a la sorra el proper dissabte 3 de gener, però ens fa por que la nit de cap d'any, no tinguesim la visita d'una colla de gamberros i el que no ha aconseguit el temporal.....................

Es per aixo que demà 31 (ja se que no es gaire bon dia) a les tres de la tarde si som colla, vaixare'm els barcos a la sorra i els hi possarem les lones. Tots el que pogueu venir ja ho sabeu, amb gent no costa res i amb un parell d'horas estara enllestit.

Josep Mª Masriera.

No hay comentarios: