Buscar este blog

9 de marzo de 2009

REGATA 8/3/2009

Per fi sol, vent i el mar, un marc idoni per navegar. Els patinaires surten de la llarga travessia per terres de secà, desprès de moltes jornades sense poder navegar, per fi ha arribat l'hora. Els participants es preparen per enfundar-se els seus neoprens i sentir el vent, la sal a la cara...

La participació ha sigut nombrosa, doncs comptem fins a 16 patins a l'aigua, amb nombroses cares que feia temps no veiem pel club, com mostren les imatges cedides per TV Mar i Vent, nou canal temàtic de l'àmbit patinaire...

El vent de garbí força 2-3, i una temperatura de 15 graus ha fet que les condicions, avui sí, fossin perfectes per navegar.

La sortida ha presentat alguns problemes de coordinació que poc a poc s'aniran corretgint, esperem que en Rossend vagi aprenen amb les lliçons dels experts en la matèria. Ràpidament s'han configurat les posicions al capdavant de la flota, amb diferents tàctiques per escollir el millor bordo, el grup de seguidors molt compacte anava marcant-se estretament, remontant posicions els que havien fet una mala sortida fruit del desconcert inicial al compte enrera.

La primera boia era remontada per en Merlot, seguit a uns 50-80 metres d'en LILU que s'acostava perillosament, un cop passada la segona boia en LILU comença l'atac, agafant un lleuger avantatge, arrivem a la tercera boia i en Merlot continua davant tot i que en Josep Mª retalla avantatge, és a la segona cenyida on es produiex un canvi al capdavant i en LILU passa a encapçalar la classificació. L'empopada serà decissiva?, els barcos es marquen, el vent ha pujat de força i la velocitat és considerable, cal controlar les orçades involuntàries dels barcos. S'acosten a la darrera boia, i en Lilu continua davant però seguit molt a prop, la cenyida final acava en una lluita per la primera possició, en Xavi Oliver entra primer, seguit d'en Lilu, que es va confondre a la linea d'arribada, En tercer lloc en Xavi Vila amb el NO LIMITS, a continuació en Mandreta i l'Alfred Balcells, tots ells molt junts i formant un grup compacte, la resta va entrar amb poca distància. Javier Visiers (Maniua), felicitats per la bona i ràpida recuperació, en Guillermo Cortés (Xocolata) i l'Alfred Balcells (IOS) vàren estar intercanviant posicions durant tota la regata, seguits de molt aprop d'en Dani Wirth (Ovella Negra). En David Saiz (Speed) va fer les 3 primeres boies molt bé i després es va endarrerir per acabar darrera en Carles Martinez que va protagonitzar una bona remontada.

Hem gaudit d'un gran dia per navegar, bon vent a tots, felicitats i fins la propera, us esperem amb les eines ben apunt!!!.

Classificació:

1.- Xavier Oliver ( MERLOT) 2817
2.- Josep Mª Masriera ( LILU) 2890
3.- Xavier Vila ( NO LIMITS) 2618
4.- J.Soler (MANDRETA) 2735
5.- Alfred Balcells ( IOS ) 2830
6.- Javier Visiers (MANUIA) 2889
7.- Dani Wirth ( Black Sheep) 2820
8.- Carles Martinez ( PEREPOPS) 2606
9.- David Sainz ( SPEED ) 2451
10.- Joan Xapelli ( XESCANNA) 2925
11.- Toni Balcells 2818
12.- Bernat Coll ( GUILLE) 2065
13.- ORGUI 2444
14.- Retirats: Cañas
15.- Retirats: Sunyer
16.- Retirats: XOCOLATA

4 comentarios:

Carles dijo...

Ha sigut un dia fantastic i la regata ha estat molt xula!

LILU dijo...

Per fi un dia en condicions després de tanta sequera.Felicitats a tothom per la participació, especialment al Xavi Oliver, guanyador de la regata, per la gran concentració demostrada en tota la prova.(Xavi et va anar d'un pel, a la proxima més guerra) Felicitats sobre tot al més novells, les distàncies entre el capdevant i la resta són cada vegada més petites, i aixó dona molta més emoció. El grup va arrivar molt compacte i van haver batalles en tots els fronts. Felicitats al Javier per la seva ràpida recuperació, bentornat.
Animo a tots i totes perqué a partir d'ara que comença el bon temps vinguin a les regates dels diumenges, es tot un espactacle veure una "graella de sortida" amb tanta gent. Fins diumenge.

Josep Mª Masriera (LILU 2890)

LILU dijo...

Molt interesant la nova cadena televisiva MAR i VENT T.V.Animo al càmara i reporter per que cada setmana pugui penjar un video-reportatge de la regata amb les impresions particulars dels participants aixo dona molta qualitat a la pàgina. Molt bé Xavi aixo ha sigut un "puntazu"

Xavier Oliver dijo...

Mar i vent TV esta en marxa, amb la vostra col·laboració farem el millor canal temàtic del patí, espero que tots volgueu participar-hi per enriquir de continguts el CANAL.

Consells i classes pràctiques de seguretat
Gravació de les festes socials del nostre club
Master class de patinaires amb molta experiència: Joan Comajuncosa.
Tàctiques de regata
Consells per reparar els barcos
Millores al manteniment del barco
Consells per trimar veles i pal.

...
I tot allò que proposeu.

salut per tots.