Buscar este blog

4 de mayo de 2009

NAVEGANTS DEL MAR I VENT A LA 23 SETMANA CATALANA DE VELA CN BALIS

Una representació de cinc patinaires del Mar i Vent han participat a la 23ª Setmana Catalana de Vela, organitzat pel CN El Balis el passat cap de setmana ( 1,2,3 de Maig ).La participació no ha sigut molt nombrosa, 30 regatistes senior, cosa que no treu mèrit a l'èxit

De les proves previstes nomes es van poder celebrar dues, els dies 1 i 2, amb vents irregulars i canviants cosa que ha fet que les regates fossin llargues i les condicions molt tècniques i amb canvis radicals a les classificacions.

La representació del Mar i Vent a la 23 setmana catalana de vela ha estat tot un exit,de resultats,de reconeixement per part d'altres participants, i un escenari perfecte per les relacions públiques de cara al compromis d'assistència que la gent adquireix per venir a participar a la nostra REGATA ( I TROFEU MAR I VENT CANET ).

Respecte l' àmbit esportiu, en Carles Martinez (Perepops) va acabar el 25 (nomes va fer una tegata) el Alfredo Balcells (IOS) el 15,el Xavi Vila (No Limits) 12, el Xavier Oliver (Merlot) el 10 i el Josep Mª Masriera (Lilu) el 7 de la general, aconseguint copa per ser el 2º classificat de 2ª categoria.

Ens hem de felicitar per haver deixat el pavelló del MAR I VENT molt alt i dignament representat.

El cap de setmana de 16-17 de maig, una representació anirà a Tamariu a disputar un altre regata de nivell 2. Us informarem,


Podeu veure els Resultats de la Setmana Catalana a:
http://www.scv.cnelbalis.com/resultats.asp

1 comentario:

Anónimo dijo...

La representació del Mar i Vent a la 23 setmana catalana de vela ha estat tot un exit,de resultats,de reconeixement per part d'altres participants, i un escenari perfecte per les relacions públiques de cara al compromis d'asistencia que la gent adquireix per venir a participar a la nostra REGATA.

Respecte al àmbit esportiu, en Carles Martinez (Perepops) va acabar el 25 (nomes va fer una tegata) el Alfredo Balcells (IOS) el 15,el Xavi Vila (No Limits) 12, el Xavier Oliver (Merlot) el 10 i el Josep Mª Masriera (Lilu) el 7 de la general, aconseguint copa per ser el 2º classificat de 2ª categoria.
Ens em de felicitar per haver deixat el pavelló del MAR I VENT molt alt i dignamet representat.

El cap de setmana de 16-17 de maig, una representació anirà a Tamariu a disputar un altre regata de nivell 2. Us informarem,