Buscar este blog

27 de julio de 2009

REGATA 26/7/2009

Vent SW , 8-12 nusos
Temperatura: 25 º C


Jornada perfecte, magnifiques condicions per navegar i moltes ganes per ser a l'aigua, doncs en total vàrem ser 19 barcos a l'aigua, amb una convidada d'exepció, l'Anna Pujol.

Sortida un xic confosa per part del vaixell jurat, però sense conflictes a la linea de sortida, doncs la flota no es va acumular a la barca com altres cops. La primera cenyida es defineix per bordo per dalt, tot i que Ana Pujol no apura i vira força aviat, així com un grup d'altres patinaires que fan el mateix, tot i així, el primer pas per boia l'encaçala en X Oliver, seguit d'Alfred Balcells i en tercer lloc Ana Pujol, seguida d'en Dani.

El rumb de llarg cap a la segona boia fa que Vol de Nit adelanti per dalt a X Oliver i es passi la segona boia amb un canvi als primers llocs, seguidament en Dani fa la maniobra de canvi d'amura al llarg i adelanta al cap d'uns metres al X Oliver, i acostant-se a l'Anna Pujol.

El pas per la tercera boia planteja el dilema de fer bordo o seguir per la costa, es decideix seguir per la costa, doncs hi ha rolades i un corrent extrany amb onades creuades que afavoreix la velocitat prop de la costa. El grup enfila cap la boia que inicia l'empopada, aquí l'Anna pren un avantatge que ja no pedrà tot i que el grup de perseguidors hi posa moltes ganes. És a l'empopada on Dani perd una posició però al darrera te la flota que apreta i finalment perd una posició en favor d'en Lilu que entra en tercer lloc a la linea d'arrivada, doncs en Dani tgenia u na penalització per haver tocat boia.

Com a comentari final: Impressionant el rookie del 2008, tota una demostració de "poderio", enfilant-se pels primers llocs de la classificació i sense complexes entre l'èlit del patinisme català, ni més ni menys que colze a colze amb Ana Pujol, no tenim paraules, felicitats Dani!!


CLASSIFICACIÓ:
1.- Anna Pujol
2.- Xavier Oliver
3.- Josep Mª Masriera
4.- Dani Wirth
5.-Alfred Balcells
6.- Alex Chopo
7.- Carles Martinez
8.- Toni Balcells
9.- Robert Soler
10.- Joan Xapellí
11.- Marc Mitjà
12.- Cañas
13.- Maria Roura
14.- Quim Nadal
15.- Joan Sunyer
16.- Ramon Subirachs
17.- Jordi Cortes
18.- Joan Astals
19.- Francesc Garcia

1 comentario:

Unknown dijo...

Quin diumenge, la regata de conya molt divertida i amb molts patinaires que es lo guapo, i en Dani a lo Champions deuen ser els macarrons del dissabte.
I a la tarda els que varem sortir va ser fantàstic amb força 4-5 a disfrutar de la sobretaula navegant .
Felicitar al Cris Cañas que també va sortir amb 13 anys.

joan xapellí