Buscar este blog

7 de septiembre de 2009

REGATA 6-9-2009

Temperatura 23 º C

Vent: E - SE direcció 130 º, intensitat 4-6 nusos.


Amb cinc convidats dels clubs de Sant Pol i del Vela Canet ahir vàrem tenir una regata amb tots els ingredients per satisfer la dossi de vela setmanal, com si d'una droga es tractès cada setmana esperem amb ganes el diumenge per gaudir de la regata del nostre club.

El vent va fer de les seves i un cop més ens portà novetats, no és normal que el garbí no faci acte de presència i un cop més va faltar a la cita, per tant el factor rolades i bornejades va tenir més importància que habitualment, per que el vent no era l'habitual de la nostra costa.


Sortida amb polèmica per fora linees de diversos patinaires, doncs la posició de sortida ahir era especialment important estar ben colocat a la barca per cenyir a tope cap a la primera boia.

La primera cenyida va tenir algun moment divertit quant l’Alex Chopo passava la primera boia entusiasmat i eufòric per la seva segona posició cridant “vull una foto per aquest moment històric !!!”, mentre el VOL DE NIT començava el llarg a tota vela.


La lluita per les primeres posicions va tenir diferents actors, que es van anar incorporant al capdevant, així doncs enel rumbs llargs i empopades es van produir canvis de posicions importants, doncs en Chopo va baixar el seu rendiment i va ser superat per els adversaris, tot i que va aguantar be entre els 6 primers. En Carles Martinez va fer acte de presència a la darrera cenyida amenaçant les posicions del davant per lluites entre en Farres i Oliver per la tercera plaça, doncs en Farres defensava el seu tercer lloc tot cenyint molt per mantenir la posició a la linea d'arribada, cosa que va frenar la velocitat dels patins en benefici d'un tercer que s'ho miraba des de la comoditat del que no te la pressió per mantenir la posició.

Com a conclusió un cop més els primeres davant, i ja en son moltes, però quelcom hem pogut apendre d'aquestes màquines de navegar, ara es tracta de continuar millorant i visitar altres clubs tot fent regates per medir les forces amb altres regatistes de segona, doncs de moment amb els de primera tenim algunes sorpreses positives,però en genera,l estan encara a un nivell més alt del que tenim al nostre club, tot arribarà...

Pel que fa a la flota val a dir que la progressió en nombre de regatistes és molt bona i esperem que els primers freds no facin "arrugar" les ganes de navegar dels nostres socis.

Caldrà donar nous alicients per competir i divertir-nos a partir d'ara, hi estem pensant per que la cosa no afluixi.

salutacions


Xavier Oliver


Classificació:

1.- Ana Pujol

2.- Joan Comajuncosa

3.- Rafel Farres

4.- Xavier Oliver

5.- Carles Martinez

6.- Alex Chopo

7.- Xavi Vila

8.- Dani Wirth

9.- Jordi Cirera

10.- Alfred Balcells

11.- Kris Cañas

12.- Toni Balcells

13.- Albert Capell

14.- Joan Xapellí

15.- Robert

16.- Bernat Coll

17.- Marc Mitjà

18.- Jordi Giménez (CVCM)

19.- Quim Nadal

20.- Joan Sunyer

21.- Quim Cañas


1 comentario:

Anónimo dijo...

Xavi ets un poeta, quina descripció tant engrescadora m'han vingut ganes de felicitar a l'alex, per mala sort no he pogut asistir a la regata del diumenge pasat pero per el proxim hi sere, animo a tots a participar en publicar comentaris per fer aquest blog mes divertit i calentar motors per el diumenge.

David sainz