Buscar este blog

1 de noviembre de 2009

LILU GUANYA LA REGATA DEL 1/11/2009

Vent: 10-15 nusos, 210º a 220 º
Temperatura: 21 º C


La regata d' avui ha tingut problemes per l'averia de la zodiac gran, un cop susbtituida per la petita, el triangle ha sigut curt i mal montat, una llàstima per que les condicions de vent i mar eren perfectes per tenir una regata de les que fan afició, tot i així la participació ha superat els 10 participants, cosa que és tot un èxit si tenim en compte les dates del calendari.

Una mica de confusió per el toc de 6 minuts, que alguns participants no han estat prou atents a l'avis i han tingutque correr a la linea de sortida precipitadament.

Ja en termes de crònica de regata podem destacar:

Sortida sense conflictes importants, ràpidament en Lilu vira bordo per platja, en Vila fa el mateix, la resta segueixen mar endins, a bordo per dalt. L'estrategia era la bona, tot i que no amb molt avantatge, passen per primera boia en Lilu, seguit de No Limits, que gairebe és tocat pel Xavi Oliver, aquest evita el xoc i l' adelanta
al llarg, perseguin al Lilu, però no l'atrapa, en certs moments s'hi acosta però el presi esta intractable i defensa els galons amb autoritat fins la linea d'arribada.


La resta de flota fa una regata molt maca, amb una darrera cenyida molt disputada, on per exemple en Joan Xapellí adelanta dues posicions, fent un bon resultat final. Un altre actuació destacada va ser en Javier Visiers

No tots els patinaires van acabar , uns quants es van retirar ,entre ells  en Marc Mitjà, Jaume Vivó, Joan Astals.




Felicitats a tots i fins el proper diumenge.


Classificació

1.- Josep Mª Masiera
2.- Xavier Oliver
3.- Xavi Vila
4.- Alfred Balcells
5.- Javier Visiers
6.- Alex Chopo
7.- Joan Xapellí
8.- Dani Wirth
9.- Bernat Coll
10.- Kris Cañas
11.- Toni Balcells
12.- Quim Nadal

9 comentarios:

Anónimo dijo...

una mica de passió en el tema :
el vent fort fa molt més maca la regata, malgrat aquest cop coincideixo en que era massa curta i no hi havia temps de recuperar posicions quan la competència és dura. P.e. a lúltima cenyida el Merlot va intentar estratègia d'obrir-se i quan fa agafar velocitat ja s'havia acabat el bordo. Molt maco el llarg i sobretot el través (en dies de vent el Rossen hauria de portar una càmera). Impactant quan gairebé ens toquem el Merlot i No limits, començant el llarg (els que ho van veure que encara cenyien van dir que era per filmar-lo). Era un sotavent del No limits, en plena arribada dels dos, que a tanta velocitat costava molt de controlar (ben jugat Merlot)
Finalment, posem-hi un punt de polèmica : jo diria que el Lilu estava fora línia a la sortida. Jo era a un pam i veia la boia i la barca.... la boia quedava més avall del normal....
No limits

Anónimo dijo...

Jo també penso que el LILU va fer un fora linea, estava a sotavent amb bona visibilitat.

En cuan a la regata, molt maca. Enhorabona pel Javier Visiers que era la primera regata que feia amb vent de que es va operar del genoll i amb va estar empeitant tota l'estona.

IOS

Anónimo dijo...

Crec que també van pendre la sortida el Marc, el Jaume Vivó, el Cañas pare, i no sé si algú mes, però en cualsevol cas crec que encara que no acabesin deurin constar i puntuar a la clasificació general no?

IOS

Anónimo dijo...

Evidenment jo diré què la sortida no era fora de linia, com a molt a la mateixa linia, que estava molt mal plantada, ja que ni de bon tros era perpendicularitat a la direcció del vent.De totes formes, jo vaig sortir a pocs metres de la zodiac i en cap moment vaig sentir què el jutge (Rossend)crides fora linia, si ho hagues fet,com ha passat en altres regates, mitja volta i ha tornar a començar, com no pot ser d'altra manera.
Dit aixó, la regata va ser molt maca, massa curta, mal plantada, però el vent la va fer molt ràpida i divertida. Son aquests dies que fan afició. Personalment la regata perfecta, bona cenyida, encert en triar els bordos, velocitat en els llarcs i popa i pressió per part d'en Xavi Oliver(es un plus afegit correr presionat, encara què no sempre surt bé) què em trepitjava els talons i no es podia cometre cap errada.
Estic d'acord que amb una càmera de video el reportatge seria espectacular. Felicitar al Javier que ha recuperat la forma, en Joan Xapellí a tota castanya i a tota la resta, volcades incloses.

Polèmiques a part, fins el proper diumenge.

Josep Mª Masriera (LILU 2890)

Anónimo dijo...

cal dir que va estar una regata de les que m'agraden i ho vaig passar pipa, per allà el mig.
A la regata com diu el Presi també van prendre la sortida el Marc Mitja´, Jaume Vivo, Kiko Cañas i Joan Astals

Per cert avui he trobat una persona del carrer i diu que som un exemple de club i ara amb les estanteries tot queda mes endreçat i ordenat de lo que estava , ens felicita

I ara anem de cara al SOPAR FI TEMPORADA

Anónimo dijo...

el comentari anterior

joan xapellí

Anónimo dijo...

Hola a tots.

Estem preparant la distribució del emplaçament del patins a les estanteries (Dalt-Baix) S'està seguit el criteri de deixar a baix els patins que continuen navegant a la tardó,l'hivern i la primavera, és a dir navegants de tota la temporada.Al prestatge de dalt i estivarem els patins què no surten en tot l'any o be nomes surten a l'estiu.
Penseu què aixó nomes afecta a la temporada d'hivern, doncs al final de la primavera, els patins què més surtin a navegar, ocuparan plaça a la sorra (com cada any) deixan lliure la part inferior de la prestatgeria, que serà ocupada per els patins que han hivernat a la part superior. Així "el posible impacte visual" es redueix nomes a la temporada d'hivern. Què no es preocupi ningú d'els que tenen el patí a dalt per si volen sortir, ja què sempre hi ha gent disposada a donar un cop de mà per baixar el patí. El nostre enginyer particular,està dissenyant una rampeta per fer més fàcil la pujada i si és pot incorporar una ajuda mecanica (motoret) ja serà el sumum.
Apa moltes gràcies a tots per la seva ajuda en el montatge, en temps record i sense ajuda de màquines, ara toca fer-ho servir. Personalment crec que això, com diu l'amic d'en Joan Xapellí,donarà una visió d'espai cuidat i endreçat,SEGURETAT en les ventades i temporals, i acabarà amb el problema de l'ocupació d'un espai què no ens tocaba.

Josep Mª Masriera (President)

Anónimo dijo...

Estic a New York i us comunico que segueixo d'aprop les regates, espero que no prengueu mal perque quan torni vull que quedi algu per navegar, aneu molt forts
Per cert vaig fer 3:55 a la marato de NY una experiencia
David Sainz

Anónimo dijo...

Enhorabona David per la marató,
pero mes val que et quedis a NY practicant esport perque aquí ho tens malament, tots tenim apresa la posició del mastil i aixó no ho para ningú.

Una abraçada a la famili , tesperem

joan xapellí