Buscar este blog

17 de mayo de 2010

CRÒNICA VI TROFEU TAMARIU 15-16 DE MAIG 2010

FONT: WEB ADIPAV
http://www.adipav.org/noticias/leer.asp?ID=1620

fotos:
http://picasaweb.google.com/ClubNauticTamariu/VITrofeuClubNauticTamariu#5475252031820750162


Quim Esteba guanyador del VI Trofeu Tamariu


Avui ha finalitzat el VI Trofeu Club Nàutic Tamariu. Un any més, patinaires de pràcticament tots els clubs de la costa catalana, s’han desplaçat a Tamariu a competir en aquesta regata que s’està perfilant com una de les mes difícils del circuit.

Dissabte el camp de regates era impressionat: onades de Gregal d’uns 4 metres d’alçada, vent de Garbí que superava els 20 nusos, y una forta corrent de Gregal. Tot això amanit amb una perillosíssima cenyida que afavoria al que virava el mes a prop possible de les roques.

El primer va ser el Xavier Roca, que va aconseguir avançar al Jordi Sabater (segon) a l’empopada, i tercer el Jose Maria Ferrer. Amb segona categoria primer va entrar, com no, l’Oriol Mahiques, seguit del Gianni Ruggiero, i del Jaume Barquer.


El diumenge continuava el fort onatge. La regata va començar amb Gregal, però a la primera cenyida va rolar a Garbí, quedant les condicions molt similars a les del dia anterior.

Aquesta prova la va dominar amb comoditat el Quim Esteva, seguit del Jose Maria Ferrer, que va protagonitzar una recuperació espectacular, i tercer i primer segona, el Xavier Oliver.

La classificació general molt ajustada. Guanyador el Quim Esteba, segon empatat a punts el Jose Maria Ferrer, i el tercer a un punt, el Jordi Sabater.

Amb segona categoria el primer va ser l’Oriol Mahiques, segon el Gianni Ruggiero i tercer el Jaume Barquer.

Felicitar al Club Nàutic Tamariu novament per la gran organització del trofeu; al mar les proves s’han desenvolupat amb molta celeritat, i a terra, les ja mítiques paella del dissabte i fideuà del diumenge han acabat d’arrodonir un cap de setmana fantàstic, amb l’entorn meravellós de la cala de Tamariu.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Xavier , sols donar-te la meva
enhorabona , llàstima del mosquetó del dissabte.....
Si podeu us esperem al sopar de la travessa de Cala Canyellas.

Joan Xapellí

Anónimo dijo...

Coniexen la zona, i els "personatges" amb els que et vas enfrontar, lo teu es un acte heroic.
Felicitats

Josep Mª Masriera

Anónimo dijo...

Coneixen l'escenari i els "personatges" als que va enfrontar, lo teu es un acte heròic.

Felicitas, llastima de l'averia de dissabte.

Josep Mª Masriera.