Buscar este blog

22 de noviembre de 2010

21/11/2010 9ª PROVA DEL TROFEU SOCIAL TARDOR


Diumenge 21 novembre
20/22 nussos a terra, Garbí estable amb certa tendència a anar cap a terra
Diumenga assoleiat però amb molt de vent. La gent una mica espantada a terra, comentava la jugada. Bufava des de les 9 i continuava, pel que podria pujar encara més.  El professor Visiers, prudentment, decideix no sortir. La resta dels presents, s'hi llencen.
Absències importants, no hi era el Lilu (que s'hi jugava el campionat de tardor, frec a frec amb el Vila), l'Oliver i el Freddy al Filatèlic, però la vida continua al Marivent i el dia pintava d'allò més bé
La força del vent continua pujant. El Joan Suñé decideix sortir amb el Rossen per si acàs calia algun rescat a mari poder així donar un cop de mà.L'aigua freda de co... (només treure la zòdiac i mullar-se als peus, convidava a tornar a casa a prendre una xocolata calenta).
Sortim a mar i les onades i el vent feien difícil controlar el barco. El Rossen pregunta si dona la sortida... només dos barcos a l'aigua i cinc a terra esperant aconteixements. El no limits diu que "hace un poco de aire, pero dias peores hemos tenido",  i el Chopo, intenta posar el barco aprop de la línia (crec que el va poder parar a l'alçada de Malgrat...)
Cinc minuts que es fan eterns amb un corrent de nassos. Tota la flota preparada per estribord. El no limits casi es passa i corre la línia, i surt per la boia a sotavent però amb molta velocitat, després el Xapellí, el Dani i la resta aprop de la barca.
Primera cenyida, curta però molt intensa, molt vent i onada no molt gran però "agressiva", passen la boia, No limits Xapelli, Dani, Chopo, Cañas, i el Jordi Soler, exactament no sé com anava (crec que va anar a terra i va tornar a sortir, no sé). El "canyetes" una mica despenjat, però molt bé (hem d'entrenar tota mena de vents).
Fem els llargos i comencem la segona cenyida, però el vent havia baixat, molt més tranquil. Les posicions es mantenen. Empopada, sense problemes, el vent ja estava a uns 12 nussos, i tercera cenyida que el No limts fa una estona per abaix i entra direce amurat a estribord  a certa distància de la resta. El Chopo veu que per abaix anirà millor i fa el bordo amurat a  babord i passa al  Xapellí, fent una magnífica actuació- aviam si vens més, company !!-  la resta entra en el mateix ordre d'abans, amb molt mèrit per haver fet una regata amb aquesta rasca sense incidències i havent disfrutat un munt.
COMPANYS. Només queda una regata del trofeu TARDOR. El proper dia 28, tots a l'aigua !!!! ja votarem a la tarda
Hi ha premi pels tres primers classificats del campionat
No limits
Xavi Vila
2618
CLASSIFICACIÓ DIA 21 NOV :
Dia 21
1.- Xavi Vila    
2.- Alex Chopo
3.- Joan Xapelli
4.- Dani Wirth
5.- Cris Cañas
6.- Jordi Soler
7. kiko Cañas (ret)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El Xavi Vila nomès el varem aguantar en la 1ª cenyida desde lashores el perderem de vista , es un futur 1ª, el resta de la flota aguantan com podiam, sort que va baixar el vent i tots puguerem arribar.
Una regata entretenida ja que anavem bastant junts i el Alex fent el bordo per baix me deixa en 3er lloc.

Diumenge vinent tots a l'aigua que es dicideix el CAMPIÓ de TARDOR

Ens hi veiem
Bona setmana per tots

joan xapellí

Anónimo dijo...

Lilu,on ets??
no ens abandonis !!
aviam si aquest diumenge bufa bé per a tots (ni ventolinetes ni huracans)
quin goig fa veure el mar plè de veles a finals de novembre
salut
2618
No limits

Anónimo dijo...

Si mi dedico una mica més ja us podeu preparar. Quan varen donar la sortida, el Xavi i jo ja portavem mitja hora a l'aigua, aguantant un vent de collons (ai aquesta puntualitat!!!)a més, vaig haber de recollir el rem que se'm va caure i vaig anar a parar a Malgrat. Tot i això, un dia espectacular i una bona regata.

Chopo