Buscar este blog

15 de noviembre de 2010

REGATA 14/11/2010 Trofeu Tardor 2010

Vent 230 º
Intensitat: 6-9 nusos.

Estiuet de san Marti, fent honor a la tradició hem tingut una temperatura pròpia de setiembre, però amb un onatge respectable que feia perillosa la sortida i entrada de la platja. La participació ha sigut minça, doncs el habituals com el Joan Xapelli, en Dani Wirth i en Marc Mitjà no han sortit ha navegar, i trobem a faltar molts dels habituals, Bernat, Capell, etc .

La sortida ha sigut puntual, tothom per la barca, amb petites col·lisions sense conseqüències. Un cop donada la sortida a pres la posició al cap davant en Xavier Oliver, que no ha deixat la primera posició en cap moment.
Per darrera la lluita ha sigut intensa entre X. Vila i en Freddy Balcells han intentat atrapar al 2817, en vàries ocasions s'han acostat, variant els bordos i les estratègies en cada rumb. En Lilu ha sentit la pressió del lideratge, va fer una molt mala sortida i va intentar variar les estratègies per donar un cop d'efecte i escalar posicions, però no va ser possible  i com ahir l'Alonso gairebé deixa escapar el Trofeu Tador, però encara li queden opcions en dues proves fins a final de Novembre. En Xavi Vila sembla que no vindrà el proper diumenge i això pot fer més fàcil el camí per la victòria final al Lilu. 

La cenyida final ha sigut emocionant , i en Freddy Balcells ha fet una molt bona actuació, que li ha servit d'entrenament pel proper TROFEU FILATELIC que es celebrarà al CNB el proper cap de setmana, on sempre ha fet bones actuacions.

CLASSIFICACIÓ:





.



Molt bona feina 

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En primer lloc felicitar al Xavi Oliver, ha tornat i ha guanyat amb tota claretat. Molt be en Xavi Vila 2º classificat, va fer el que tenia que fer, molt be al Fredy Balcells 3er, cada dia millor, bona part de la regata va anar 2º, felicitar al David Sainz quart classificat i al Kris Cañas cinque, amb una clara progresió aritmetica ascendent, des de darrera es veu molt millor.
Servidor molt malament no crec que fos la pressió,doncs no m'afecta massa, però la veritat es que no va sortir res be i això que es va provar per tots els costats.
Però si hi ha vida encara hi ha esperança.
"Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir i tornarem a ......" o al menys ho continuarem intentant, això fa més interesant els matins de diumenge.
Ratifico al Xavi Oliver, falten masses cares conegudes i això no es bó, no voldria que tot s'acabes en família, doncs no afavoreix gens la bona marxa de l'activitat esportiva de club.
Apa, salut i fins diumenge.

Josep Mª Masriera LILU 2890.

Anónimo dijo...

Vinga nois!! que no decaiga !
estic fent gestions per tal de poder navegar el diumenge, aquí no es rendeix ningú (malgrat el Filatèlic, potser "val una missa").
Tots a l'aigua, que no està gaire freda !

Sebastian Vettel
2618. Blue Bull