Buscar este blog

13 de diciembre de 2010

INTERNACIONAL GUIDO DEPOORTER CUP 2010

Dos patinaires del club Mar i Vent,  l'Alfred Balcells i jo vàrem anar a CVSant Antoni Calonge per intentar passar a primera categoria, finalment la regata es va resoldre amb una actuació dificil i lluitant fins el final per poder classificar-nos en bona possició, malhauradament nomes hem pogut passar un dels dos regatistes del Mar i Vent  que optàvem a pujar a primera. A en Freddy li han faltat pocs punts però s'ha quedat a les portes de poder passar.

La crònica de regata te dues parts, pels que optàven a la victòria de la general ( veure el link al final de l'article)  i pels que lluitàvem per la classificació de segona categoria. El dissabte 11 teniem trenta sis regatistes inscrits i entre ells molts campions d'Espanya i Catalunya, per tant quedar entre els 5-10 primers no era tasca fàcil.

La lluita es centrava entre l'Oriol Puig, l'Alfred Balcells i en Xavier Oliver, per passar a primera categoria segons el ranking Adipav 2010. Abans de la sortida una foto de germanor amb els tres regatistes va fer pujar la tensió, a l'hora que el vent començava a bufar a la badia de Palamós on gaudirem de sol i bona temperatura.

La familia Puig al complert: Pare ( Oriol Puig ) i tres fills ( dos nois i una noia ) vàrem defensar amb ungles i dents la bona classficiació del patriarca Puig, fent un marcatge implacable al nostre company Balcells, que no va poder quedar per davant de l'Oriol, doncs aquesta era l'opció que tenia per poder adelantar-lo al ranking ADIPAV per passar a primera categoria.

Les regates de dissabte i diumenge van conclure que l'accès a primera categoria és per :

1er Oriol Mahiques

2on Xavier Oliver

3er Oriol Puig




Podeu llegir la crònica adipav i accès al document de classificació final
Crònica de dissabte http://www.adipav.org/noticias/leer.asp?ID=1775

Crònica del trofeu : http://www.adipav.org/noticias/leer.asp?ID=1776



Xavier Oliver
2817

4 comentarios:

Anónimo dijo...

La meva enhorabona els dos, Fredy i Xavier.
En el Sopar del Club la farem grossa.
Fredy l'any vinent segur, això ja no pot parar

joan xapelli

Anónimo dijo...

Moltes felicitats a tots dos, sou un orgull pel club. Enhorabona Xavi, has entrat a l'historia del club per la porta gran. Fredy l'any que be segur que si, com be diu en Joan, aixó ja no pot parar.

Josep Mª Masriera.

Anónimo dijo...

Enhorabona Xavi i Fredy de ben segur que mereixíeu guanyar tots dos. Malgrat això, Fredy, pots comptar amb el nostre suport per a la pròxima de tots nosaltres.I com diu en Xapellí, per armar-la grossa que no falti!!

Una abraçada

Joan Sunyer

Anónimo dijo...

Reitero la meva felicitació personal

ENHORABONA !!! el tema pintava bé i així ha estat
Fredy: no pateixis gens ni mica, ja saps que a l'Oliver se li han acabat els ferros...(o no, perquè ara el seu repte és anar davant amb els primeres)- mentres tant nosaltres intentarem esgarrepar-ne algun més durant un temps
"un pequeño paso para el hombre, un gran paso para el Marivent"
Xavi Vila
No limits