Buscar este blog

7 de marzo de 2011

4ª PROVA TROFEU SOCIAL HIVERN 2011

Sol i bon temps,
Direcció del Vent: 190 º; Velocitat: 4-8 nusos
Participants sortits: 14
Retirats: 1 (Do not finish : DNF)

Sortida mal montada, i mr. Xapellí fent gala de les lliçons apreses als clínics dels megacracks que han vingut a Canet surt per la boia com un pepe, i ens passa a tots amb el seu somriure de satisfacció, i tots dient, si si clar era per la boia, però el cas és que ningú ho va fer, algu ho havia de dir!!!. La resta de la flota surt per estribor, "es cosa del costumbre" "pa no perder la práctica, sabe usted...", i ja hi som tots,  buscant com bojos la boia, que estava a tresquarts de quince, i a Canet no estem acostumats que ens montin un triangle com deu mana, per un dia que ho fa be a sobre ens queixem!!, si és que mai plou al gust de tothom. 

Comencem a acostar-nos a la boia, en Joan Xapellí tot decidit a anar per baix, no aprofita el rèdit de la bona sortida, llàstima per que un bordo a temps hagues fet que passes la primera boia en solitari... La resta de la flota s'acosta a la boia de barlovent, en primer lloc passa el 2817, segon el 2889 ( Mr. Visiers) que acosa al llarg al Oliver, que com sabem als llargs se li donen malament i el passen com si res ( veure la primera prova de la temporada ), però en aquesta ocasió, es mantenen les posicions. darrera i en un pique molt bonic, en Lilu batalla amb Vilà el terrible ( oju que amb el barco nou que la cosa es posarà peluda...), i desprès un grup amb el Cañas jr. en Freddy amb el seu segon barco ( com es nota el poderío) en Dani i en Toni Balcells entre d'altres.

El través es mantenen les posicions, acostant-se en grup del Lilu i en Vilà, però mantenint el mateix ordre, negociant la boia per tornar a cenyir en produiex un error fatal del Oliver, que entossudit segueix pel rumb de terra quant realment el rumb bo era per dalt, cosa que fan els seus seguidors, en concret en Visiers, que passa la boia següent en primera posició,  i no la seixa fins la linea d'arribada, tot i l'atac dels que venen per darrera el 2889 defensa be la seva posició i entra en primer lloc per babor a la línea d'arribada, a continuació, el 2817, 2890, 2618.

Felicitats al Javier per la victòria, va fer una magnífica regata, i pel que es veu, les alternatives a la classificació aquest any son moltes, doncs no s'ha repetit guanyador a cap regata, animeu-vos a venir

El dia va ser de primavera, el mar no es movia, sense onada, l'aigua transparent i neta, realment unes condicions perfectes per navegar, els que no heu vingut, apunteu-vosmque la cosa promet i  molt!!!

Bona setmana i fins el proper diumenge!!!

La Classificació :

1.-Javier Visiers (2889)
2.- Xavier Oliver (2817)
3.- Josep Mª Masriera ( 2890 )
4.- Xavier Vila (2618)
5.- Kris Cañas ( 3008)
6.- Alfred Balcells (no se el nou número)
7,. Daniel Wirth (2820)
8.- Antoni Balcells (2905)
9.- Joan Xapellí ( 2915)
10.- Joan Sunyer (2723)
11.- Carles Albertí (2685)
12.- Joan Astals (2777)
13.- Francisco Cañas ( 3004)
14.- Pere Ibern (2443) (DNF)




1 comentario:

Anónimo dijo...

Una regata molt divertida, al principi semblava que no entraria el vent i desprès mica en mica va anar pujant, i amb la poca onada va resultar una excel•lent combinació.
Una lliçó de tàctica per part d’en Javier Visiers, va estar molt fi i amb les condicions de mar i de vent de diumenge, no acostuma a fallar.
Res més que afegir a la crònica del Xavi només destacà el nivell que estan agafa’n les regates socials, la nombrosa participació, per les dates en que ens trobem, i que les perspectives més immediates prometen molt, a finals d’aquest mes entren 2 patins nous i un tercer quasi nou i els “antics” patins no marxa’n, per tant s’augmenta i es renova la flota. Fantàstic!!!!!
Apa fins diumenge. Quant més serem més riurem.
Josep Mª Masriera.