Buscar este blog

11 de abril de 2011

2ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA 2011

Vent: 8-3 nusos
Direcció: 90º
Participants: 20

Extraordinària participació a la jornada d'avui, on entre seniors i juniors i havia més de vint barcos a l'aigua, tot un èxit de convocatòria.

Voldria fer ressó sobre el projecte de juniors, una iniciativa molt bonica que esperem fer crèixer amb l'ajut i la col·laboració de tot@s, i que fa unir més si cal  a la familia patinaire, en especial les mares, pares i fills, families patinaires que cada diumenge es retrovaran amb el mar.

El dia assoleiat i les temperatures de ple estiu, han acompanyat a la nombrosa concurrència, tot i que el vent no ha sigut generos i ens ha deixat nomes petites ratxes de 8 nusos que desprès ha caigut gairebe a zero i ha fet quedar fora de regata a molts participants.

Avui s'ha estrenat en Bala Blava (3.036) recordeu be aquest nom, ( "al loro"no confondre amb Bala Perduda) a partir d'ara en Vila te nova montura i esta més competitiu que mai, la prova d'això és que el primer dia ja ha fet  un molt bon paper a la regata i sense tirar-se a l'aigua, potser és que encara esta una mica freda o no...?.

La sortida ha sigut emocionant, doncs hi havia diferents alternatives de rumb,  en Lilu i en Vila han optat per la boia ( sortida per babor ) la resta per la barca, tot i que el Oliver ha corregut la linea per marcar la sortida per babor, en Lilu ha sortit per babor amb velocitat però ha tingut que parar el barco per la preferència dels estribors,  tot i això ha navegat amb velocitat, com la resta de la flota mar endins. Oliver seguia per rumb de terra i fa bordo, l'estrategia li funciona be, encara que a la boia de cenyida  hi havia molta corrent i ens ha jugat males passades ( Visiers ha tocat boia ) i molts hem hagut de fer repicó per passar sense penalitzar.

Al llarg es mantenen les posicions, i en Visiers fa el 360 dins el tram que toca, i continua en regata, a la tercera posició, les alternatives davant es mantenen igual, amb un frec a frec que ha fet perillar la integritat dels barcos, 3.000 i 3.3036, però no ha passat res, be alguns crits i prou...

La lluita degut a poc vent era molt mental, així que calia estar atent a les maniobres i les ratxes de vent que en qualsevol moment podien fer canviar les posicions. A l'empopada ha caigut el vent i a la cenyida final  en Vila ha comes un error que li ha costat la lluita pel primer lloc. En Lilu tenia el tercer lloc a 50 metres de l'arrivada, però pendent d'en Remy ha vingut "el Lobo con piel de cordero" Visiers li ha guanyat la partida a la linea d'arribada, per foto finish!!!.

En Remy, pes pluma que confiava en la seva llegeuresa per fer un bon paper, i així ha sigut, davant d'en Chopo i en Joan Xapellí.

La resta de la flota s'ha vist afectat per la baixada del vent i no han entrat a temps molts dels companys patinaires.

Felicitats a tots i a continuar navegant que és molt bonic veure tantes veles sobre el mar

Classificació:

1.- Xavier Oliver ( 3.000)
2.- Xavier Vila ( 3.036)
3.- Javier Visiers (2.889)
4.- Josep Mª Masriera (2.890)
5.- Remy ( 2.611)
6.- Alex Chopo ( 2.817)
7.- Joan Xapellí (2.925)
8.- Carles Martínez (2.606)
9.- Joan Sunyer (2.772)
10.- Merce Donadeu (2.716)
11.- Kris Cañas (3.006)
12.- Bernat Coll ( 2.069)
13.- Marc Mitjà (DNC)
14.- Carles Albertí (DNF)
15.- Joan Astals (DNF)
16.- Kiku Cañas (DNF)
17.- David Sainz (retirat ruptura de material) (DNF)
18.- María Rovira (DNC)
19.- Toni Balcells (DNF)
20.-Jaume Vivó (DNF)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Només una petita rectificació a la detallada crònica d’en Xavi Oliver. En Lilu tenia la tercera plaça assegurada a 50 cm. de l’arribada i per entossudir-se a continuar en intentar creuar sense canviar de bordo, tan sols faltava que en Rosend (la mare que el va p....) pites, va i es cola en Javier, per repassar en la moviola i apuntar a la llibreta, juntament amb unes quantes errades més.
Felicitar als dos “Xavis” i a tota la resta per la participació, 20 Sèniors més 4 Juniors.

Josep Mª Masriera.

Anónimo dijo...

Quin diumenge de sol i patins navegant, ara que el temps ens acompanya cal repetir-ho cada diumenge, felicitar el X.Vila per l'estrena del Bala Blava.
Sols un incís els patins juniors varen quedar a la sorra, cal la col.laboració de tothom, nens,monitors,mariners,pares, etc. perquè crec que tot s´ho va cargar una persona
Bona setmana i tota a l'aigua

Joan Xapellí