Buscar este blog

30 de mayo de 2011

7ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA

Vent : 210 º, 8-12 nusos

Mar plana, dia magnífic per navegar, es nota que s'acosta l'estiu i la temperatura és alta per les dates a les que estem, així que els mandrosos feu el favor de venir a navegar!! ( perdó, però algú ho havia dir!!).

A la linea de sortida 16 barcos, sortida arriscada de LILU que passa entre Xavi Vila i Xavi Oliver amb molta pericia i sense tocar a ningú. En Xavi Vila agafa velocitat i es destaca però no a la posició més a barlovent, on en Lilu i Oliver estan a punt de tocar-se al costat de la barca però finalment no es va produir cap toque, cadascú va anar triant la seva estratègia, i ahir la decissió era fer un bordo aviat per anar per terra. Els que ho van fer vàren triar correctament i les posicions al capdavant van lluitar-se amb intensitat, doncs en Remy va enfilar la boia de barlovent destacat. A la virada a la primera boia va haver-hi una situació digne de menció, doncs en Vila i en Lilu  negociaven l'aproximació a la balissa i en Vila no va deixar aigua suficient per virar i el corrent va portar al Lilu a ensigalar la boia "qual pinxo moruno" , quedant parat i sense passar la boia, aquí calia cridar protesta i a partir d'ara per el be de l'evolució del nivell dels navegants,  cal tenir en compte escrupulosament fer complir el reglament.
La regata continuava, i al llarg el Xavi Oliver va fer un tram amb molt poca velocitat, i el David Sainz, en Dani Wirth i l' Alex Chopo l'adelanten a tota velocitat!!. Al través les posicions es mantenen però sense canvis importants, en Remy continuava liderant la prova però Vila el Terrible s'acostava perillosament. A la següent cenyida comencen a canviar posicions i el 3.000 comença a guanyar posicions, quedant entre el Vila i en Chopo que a l'empopada perd una posició. Arriva el moment de la ceyida final i l'Oliver s'acosta molt a en Remy, però el sr. Rondeau es posa a cenyir com un boig parant completament el barco, l'onatge de garbí feia parar molt el patí, i per darrera la flota venia a tota velocitat, moment de decidir què fem?, arrisco per sotavent i adelanto al 2611 per sotavent, i intento guanyar barlovent, poc a poc s'acosta el moment de fer bordo final cap a l'arrivada, que amb molta corrent fa perillar les posicions al darrer moment. En Vila entra destacat, amb  més d'un minut de temps respecte l'Oliver, i tercer en Cañas que xino xano, com és propi d'ell, sense despentinar-se a les trifulques i decidint correctament els rumbs i amb bona pericia navegant es fa amb la tercera plaça. La lluita pel quart lloc va ser d'infart, doncs en Chopo tenia la plaça assegurada, però es va confiar (  va caure a l'aigua inclòs tot virant)  i el fort corrent li va jugar una mala passada, fent que perdes una posició en favor del Dani Wirth, que ahir va rebre la vela Depporter  de regal de mans del President.
Decebedora sisèna posició d'en Remy que va liderar un 80 % de la Regata.


Salut a tots i bona setmana.


Recordeu que s'costa LA COPA D'EUROPA DE PATINS, és a Sant Pol el 24-25-26, cal que us inscriviu abans del 15 de juny, i envieu transferència bancària, no admetran inscripcions el mateix dia.!!!


Classificació:

1.- Xavier Vila

2.- Xavier Oliver

3.- Kris Cañas

4.- Dani Wirth

5.- Alex Chopo
6.- Remy Rondeau
7.- David Sainz

8.- Josep Mª Masriera
9.-Toni Balcells
10.- Jordi Cirera
11.- Joan Xapelli
12.- Joan Sunyer

13.- Alfred Balcells
14.- Jaume Vivo
15.- Carles Alberti
16.- María Rovira (DNC)




16 comentarios:

Anónimo dijo...

A LA QUE ET DESPISTES UN MICA, ET PASSEN. TOTA LA REGATA SEGON I TERCER I A LA DARRERA CENYIDA UNA BADADA I CINQUE. AIXO VOL DIR QUE HI HA MOLTA COMPETENCIA. MOLT BE A TOTS.

CHOPO

Anónimo dijo...

Quina regata sembla una carrera de Formula 1, pero aqui no hi han faborits qualsevol dia pot sonar la campana, jo vaig a sant pol i amb ganes de mostrar el nivell actual del Mar i vent, aquest pot ser el nostre any, pero per millorar cal entrenar mes, amb la regata del diumenge es poc, els divendres ens reunim i fem sortides, si fossim mes es podria organitzar alguna regata extra.

David sainz

Anónimo dijo...

Lilu DNF? va fer la penalització de 360º després de tocar la boia i va entrar davant meu (muy a pesar mio, pero es lo que hay).
el millor: tota la flota va entrar molt compactada m'agradaria veure la foto-finish, perquè...
és una pena que no hi ha ningú que més enllà de col·locar les boies, tingui prou "autoritat" tècnica per fer complir el reglament quan cal.
Toni Balcells

Anónimo dijo...

Una regata molt divertida amb unes condicions de mar i vent quasi perfectes. Vem navegar junts y amb molts canvis de posicions.. Felicitat a tots!!

Jordi Cirera

Xavier Oliver dijo...

El Lilu em va dir que no havia passat la primera boia. Si cal canviem la classficació, però fem-ho be.

salutacions

Anónimo dijo...

LLIBERTA DE LLIÇONCS APRESES:
Efectivament, potser vaig influir en l'enforquillada del Lilu, mil disculpes; malgrat jo cenyia a rabiar i des del meu angle, ell no passava (com va ser, malgrat està clar que ell té tot el dret d'intentar-ho i el de barlovent li ha de deixar espai)
Estic d'acord en que apliquem el reglament. Per fer-ho, en aquest cas, calia que el perjudicat li digués a l'altre que el protestaria (amb crits de testimonis- com vaig fer jo amb un de Castelldefels que creia que m'havia foradat-no cal insultar, ...però una mica...). El protestat pot així autopenalitzar-se amb un 360º. Un cop arribes a la línia final,has de dir-li a la barca que vols protestar i fer-ho a terra en la següent mitja hora (no és com en el OCS que la barca actua d'ofici)
Ahir finalment li vaig treure 1min 23 seg al segon, pel que tenia temps de sobres per fer el 360, i no ho vaig fer perquè no n'era gens conscient.

En fi, que va ser un dia ràpid i maco, que en tinguem molts així i que continuem aprenent (ja sabeu allò de "nunca te acostarás................con la mujer del prójimo", a no !!, ja no m'enrecordo com era "... "con los gayumbos sucios..." ...no, no era així.......)
Bala Blava
3036

Anónimo dijo...

LLIBRETA (NO LLIBERTA)
BB
3036

Xavier Oliver dijo...

Aaaaaaah! alerte!!!..., que a partir d'ara cal posar el temps d'avantatge del primer sobre el segon..., be doncs ho farem, a veure el proper diumenge com queda la cosa, el que tregui més d'un minut al segon s'emportará "una muñeca chochona" de premi.

Xavier Oliver dijo...

Per cert, el 360 º s'ha de fer un cop es produeix l'incident en el tram de boies on ha succeït, no es correcte fer-ho al final de la regata, al loro!!

Anónimo dijo...

2ªLLIÇo APRESA
Sempre que li treguis més d'un minut al segon, fés un 360º (alguna cosa hauràs fet)
Oliver, no te vengues que si no, quan arribem la tropa la clara ja serà calenta
BB
3036

Anónimo dijo...

Estic d'acor amb tots, cal serietat, i espero que BB sapiga aguantar la cervessa fresca fins que arribem els que no som tant bons "de momento" al loro que cada divendres hi ha entrenaments lliures. Per cert per la inscripció del campeonat d'europa 2 preguntes:
1. Amb la llicencia de la federacio es suficient?
2. soc incapaç d'imprimir en condicions el full algu ho ha aconseguit?

David Sainz Speed 2451

Anónimo dijo...

Hola a tots, amb una mica de retard.
Conclusions de tot el que he llegit: el ganivet a la boca, marica l’últim, qui te estribord o sotavent o qualsevol altre cosa reglamentaria, a saco!!!!! Ulls cucats i a esperar a sentir el cruixir de les fustes, total si tens preferència la reparació la paga sempre el infractor. Ah m’oblidava i si arribes amb mes d’un minut d’avantatge (que deu ser el marge establer per la humiliació) pots donar un gir de 360º abans de l’arribada.
P.D
En quant al DNF que s’aplica per primer cop en aquest trofeu primavera no creieu que tindríem que... CALLO LA MEVA RELIGIÓ NO EM PERMET PARLAR MES.

Adéu fins diumenge.

LILU 2890

Xavier Oliver dijo...

Per assistir a la COPA D'EUROPA cal que us llegiu be les instruccions de regata.
Cal número de llicència FCV
Cal número de llicència ADIPAV

És un trofeu de nivell 1, el requiriments son més exigents que els Trofeus als que assistim habitualment. que son de nivell 2 ó 3.

Xavier Oliver dijo...

respecte a la situació que es produeix en cada diumenge la qüestió és molt senzilla, o fem cas de reglament o passem olimpicament a mitjes no, per tant no donaré la classificació per bona si no es valida al final de la regata.
He contactat amb Oscar Trives per tenir un ballissador com deu mana amb 2 reserves per si falla, però de moment tenim el que tenim i per tant fins setembre no disposarem del balissador / jutge.

salutacions

Anónimo dijo...

Pel que veig, hi ha més pique a la web quasi, que a la mateixa regata. Jo faria una reunió abans de la propera regata per aclarir temes de reglament i de com han de funcionar les protestes. Oliver, podries organitzar tu el tema de les inscripcions a la Copa Europa?

CHOPO

Xavier Oliver dijo...

Chopo, el tema de les inscripcions a Copa d'Europa teniu totes les dades a la web de l'Adipav.

salutacions