Buscar este blog

8 de diciembre de 2008

CRÓNICA DEL DIUMENGE 7/12/2008

Crònica de la passejada del passat diumenge 7 de desembre del 2008.

Com que el dia no pintava gens be, el cel tapat i una mica de fred, o per que no dir-ho,estem de pont i la gen te altres plans, no hi havia gaire ambient a la platge.

Però mica en mica va anar arribant gent i al final érem 10 patins amb ganes de sortir, ja que el vent pujava discretament i la mar estava molt plana. Degut a la falta de jutge (va anar a esquiar) es va decidir fer un barlovent-sotavent, amb sortida davant del Mar i Vent, virada per la pisifactoria i arribada a la platja del club.

En principi es tracta d’una travessa dominical, però un cop s’arrenca, ma..... l’últim.

En Xavi Vila i en David Sainz fan rumb per la part de fora, mentre en Lilu en Perepos l’Alex Chopo en Dani Wirt, amb el seu flamant Black Seepp, i en Toni Balcells trien el bordo de terra per anar d’empopada cap a la pisifactoria, seguits de molt aprop del Pessic, l’Orgui que van anar una mica més pel mig juntament amb el antic patí del Dani, que no recordo el nom del soci nou.

Un cop arribats a la pisci. Es “decideix” virar per babord la balissa groga de ferro que marca la zona, encara que en David va entendre malament i va arribar fins a la piscifactoria, virant-la per estribord.

La tornada va ser molt divertida, ja que el vent va pujar una mica i es tractava de anar fen constants bordos fins arribar al Mar i Vent.

Al final tothom content i divertit.Crec que d’aquestes regates de barlovent-sotavent, amb una distancia com la de diumenge s’haurien de fer mes sovint.

Lilu.

No hay comentarios: