Buscar este blog

23 de junio de 2009

REGATA 21/6/2009

Vent suau, entre Garbí i Migjorn , força 1 - 2 bft.
A la sortida tota la flota surt arran de boia (BABOR) menys en Remy i en David Sainz que ho fan per la barca. En Remy recorre tota la línia de sortida i només en Lilu passa per proa d'aquest, la resta ho fem per popa. Rapidament el Lilu ens treu un avantage considerable i només el segueix, però a distància el Remy (aquestes posicions es mantenen fins al final) que fan el bordo per mar, la resta ho fa per terra. IOS surt relativament be pero el Bernat es coloca a barlovent i li tapa el vent. Les posicions al passar la 1ª boia son: Lilu (molt destacat), Escarabar, amb avantatja, flota formada per No limits, Perepops, Speed, Ovella negra, Xescanna , IOS (que ha de fer un repicó para passar la boia), Bernat Coll, Jaume Vivó (Orgui?), Joan Sunyer, Cañas, la resta no sé exactament com van passar.

A partir d'aquest este moment, les posicions es mantenen i la flota es junta molt (a excepció dels dos primers), Alfredo aconsegueix passar a Joan Xapelli a l'empopada, però a la cenyida en Joan cenyeix a rabiar i li torna la pasada, a més a punt va estar de donar un ensurt al Dani Wirth.

La Resta formem un grup molt compacte que sembla un GP de 125cc, i com a tal, fins la darrera cenyida variem les posicions constantment. Ha sigut molt xulo, i tal com va comentar el Lilu la setmana passada, això està que treu "xispes".



Informació facilitada per :
Carles Martinez i Freddy Balcells.

Classificació provisional pendent de confirmar:
1 Lilu
2 Escarabar
3 No Limits
4 Speed
5 Perepops
6 Chopo
7 black cheep
8 xescanna
9 ios
10 guille (Bernat)
11 orgui
12 cañas jr.
13 joan sunyer

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Una regata molt divertida per la poca diferencia en que es van donar les arrivades, efectivament semblava més un GP de 125 cc. Un parell de petites rectificacions,com molt bé has dit tots ens colocarem a la boïa, perquè era evident que el bordo bo de sortida era per baix, en Remy va correr la linea i així tothom tenia que respectar l'estribor, jo vaig passar per la seva popa però ajustant la distancia i així els primers metres (que son molt importants) el vent que m'arrivaba era net. Si que es cert que vaig agafar certa ventatge en els dos primers passos de boïa, però en la segona cenyida, per confiança o per un mal calcul, en Remy casi m'atrapa (no és pot perdre la concentració) Repeteixo, molt divertit, aixó treu xispas i més qu'en treurà.
AQUEST CAP DE SETMANA 26 I 27 DE JUNY REGATA DE FESTA MAJOR. PER SANT PERE TOTS A L'AIGÜA.

Josep Mª Masriera (LILU)

Unknown dijo...

Cada dia disfruto mes amb el patì
i al bon rotllo que hi ha al club
aquesta regata de 26 i 27 que no hi falti ningú que al final hi aurà jefrix,ens parlem divendres tarda

Anónimo dijo...

Sembla que ultimament em fico en tots els "fregaos", aquest diumenge en la empopada no vaig saber fer-la i em van atrapar en xavi i en carles i vem arribar els tres junts a la boia, tant junts que em temia el pitjor, tornar a foradar algun pati, gracies a deu el xavi em va empenyer i despres en carles i no va pasar res.
Aixo es complica cada diumenge i no se com finalitzara l'estiu si seguim aquest ritme, de totes maneres cada diumenge es mes divertit.
He parlat amb dos posibles fixatges nous per les regates, un es el nostre gran amic MARTI que de tant sentir parlar s'esta plantejant tornar a fer regates, l'altre es en Jordi Pacheco que com es fiqui en serio ja podem espavilar.

David Sainz (Speed)