Buscar este blog

7 de junio de 2009

REGATA 7/6/2009

Vent: força 2-3 BF
Direcció: E
Temperatura:25 ºC

Bones condicions per navegar amb un dia amb sol i bon vent.

La sortida ha sigut extranya, doncs una part de la flota ha trigat molt en creuar la linea, el bordo bo de sortida era per babor, alguns patinaires han decidit triar-lo, aquest grup s'ha destacat,

El grup un cop ha passat la linea de sortida ha tingut algun petit problema per les preferències dels barcos que havien sortit per estribor, però per sort no hem tingut cap topada important.
La boia de la primera cenyida ha sigut passada en primera possició pel Perepops, que fent un bordo arriscat ha enfilat be i directe cap a ella, tot i que la maniobra de virada s'ha passat una mica la frenada i al rumb de llarg les posicions s'han alternat amb el Merlot.

La segona boia l'ha passat primer el Merlot, enfilant el segon llarg cap a la tercera boia frec a frec amb el Perepops , el pas per la següent boia cap a la segona cenyida ha sigut disputat i en Perepops s'ha acostat al Merlot , un cop fet el bordo per l'empopada les posicions s'han mantingut al capdavant i la darrera cenyida ha sigut espectacular, en Perepops vira molt abans que el Merlot i enfila directe a la barca de jutge, en Merlot es confia i pensa, no hi ha problema, ara viro i al través l'atrapo i el marco fins l'arrivada, tururú que tu creus tu ara, en Perepops navega a tota marxa i el Merlot no l'atrapa, es desespera, torna a cenyir però per la finestra de la vela i a sotavent veu que en Perepops porta el turbo posat i no hi ha manera d'atraparlo, no potser com ho fa, és un avió a reacció, es un pájaro, es un avión es Superperepooooppssss , collons com hi va, felicitats al campiooooooó.

En tercer lloc i sense despentinar-se en Remy, que un cop passada la linea d'arrivada se'n va a fer la Travessa Canet - Platja de la "cigala i la xirla" ( entre Sant Pol i Calella ) i torna. ( ondia un altra dia avisa, que et buscaven amb els primàtics com uns desesperats...)

Bon vent a tots, ha sigut un dia fantàstic per navegar.

El proper dia veure si som 20 barcos a l'aigua, que s'acosta el bon temps i cal aprofitar.

Classificació.

1.- Perepops 2606
2.- Merlot 2817
3.- Escarabar 2611
4.- Madreta
5.- Bacl Sheep 2820
6.- Speed 2451
7.- Xescanna 2925
8.- Holland 2905 ( T.Balcells)
9.- Pessic 2879
10.-Mandra 2690
11.- Orgui 2444
12.- Cañas 2531
13.- Feliuet 2777
14.- Joan Sunye
15.- Robert Soler

7 comentarios:

Unknown dijo...

Una regata fantàstica.
Hem quedat per divendres tarda, tots a navegar! Com més serem, millor ho passarem.

Joan Xapellí

Anónimo dijo...

Felicitats al Carles Martinez (Perepops). Vista desde terra va ser una regata molt maca, un pel curta i tard (en vies de solució)

Molt be al Dani Witrhz i al Joan Xapellí. (veieu com cada dia que passa s'aprend mes i ja no quedes tant enrrere) la setmana que be més.

Josep Mª Masriera.

Anónimo dijo...

Quina enveja!

Alfredo Balcels dijo...

El domingo que viene abandonaré el sufrimiento del campeonato de Cataluña y vendré a navegar a Canet, que es más divertido y menos peligroso (por las olas de la rompiente).

LILU dijo...

Jo també vindré a fer la regata a Canet.

Anónimo dijo...

Va ser una regata molt divertida per el vent i per la proximitat de tots els patinaires.
Jo vaig estar amb una lluita personal amb els meus estimats amics Joan i Dani.
Per cert jo ja m'he reservat el divendres a la tarda per la regata, a les 3:30, oi?
Per cert el ranking de les regates del club esta una mica deixat, el mes de maig 0 pero el juny encara estem a temps, bon vent i fins aviat.
David Sainz Seed

Carles dijo...

Hola a tots,

Aprofitant que l'elit del Mar i Vent s'en va anar al Campionat de Catalunya i el Merlot no tenia la pressió que el far anar com una fletxa... vaig poder guanyar la primera "mini regata"
Va ser una regata molt xula i molt i molt curtetaaaaa... Però potser millor així, ja que el Merlot segur que no m'hauria perdonat un bordo més, a més a més l'Escarabar i el Mandreta tambe apretaven fort desde la 3ª i la 4ª posició, crec que seguits d'aprop per la resta de la flota.Tot plegat un día molt maco i amb molt bona participació.

Jo també intentaré baixar el divendres a la regata de les 3:30

Bon vent!!!