Buscar este blog

3 de agosto de 2009

REGATA 2/8/2009

Temperatura 23 º C
Vent 6-8 nusos SW 210 amb rolades fins a 135 º

Magnifica jornada amb força convidats d'alt nivell que van donar categoria a la nostra regata social, com mostra la llista de participants, entre els que trobem als ja habituals per aquestes dates Ana Pujol i Joan Comajuncosa i en Xixu, veterà del C Natació Barcelona, tota una institució del patí amb molta experiència i tots tres molt competitius, prova d'això és el palmarès que aculumen al llarge de la seva dilata trajectòria patinaire. La llista de participants inclou veins del Club Vela Canet com el Jordi Gimenez, poc habitual de les regates però que es va apuntar a participar, des d'aquí l'animo a participar més sovint.

La prova va començar amb vent a 210 º però posterioment va rolar cap a 135 º aquest fet va despistar als participants a l'hora de seguir les posicions de les boies.

La posició de la linea de sortida, donat el rol del vent un cop montada, feia que el costat bo fos per la boia, fet que van aprofitar uns quants dels patinaires, Ana Pujol, Xixu, Joan Comajuncosa, i en Joan Xapellí, que va fer una primera cenyida molt bona. La resta de flota va optar per sortida per barca i buscar el vent mar endins. El parcial de la primera boia ja el va passar l'Ana en primer lloc i a més un cop posa el "turbo" al llarg ja no hi ha qui l'atrapi, per tant es va limitar a mantenir l'avantatge i controlar als rivals, que s'acostaven però no van fer perillar el seu lideratge. En Joan Comajuncosa va ser qui més es va acostar a l'Ana, i per darrera la lluita es va debatir entre en Lilu i en Xavi Oliver, que es van intercanviar posicions, tot i que al final en Josep Mª va negociar millor la darrera boia de la cenyida i va ser tercer a la linea d'arrivada. Seguidament en Xixu i en Xocolata, dos habitual del CN Barcelona van estar lluitan pel cinquè i sisè lloc respectivament, a partir d'aquí en Dani Wirth, que es consolida com a regatista a tenir en compte, doncs nomes en un any ha progressat meteòricament.

Va ser una regata amb força dificultats, doncs les rolades feien que calguès estar pendent dels canvis de direcció i intensitat del vent, així com dels corrents i les onades creuades. Tot plegat juntament amb la nombrosa participació ha fet d'aquest diumenge un dia per recordar, i ja en portem uns quants aquest any.

Salutacions a tots i fins el dissabte, recordeu que cal deixar el pabelló del primer trofeu marivent molt alt.

Xavi Oliver

Classificació:
1.- Ana Pujol
2.- Joan Comajuncosa
3.- Josep Mª Masriera
4.- Xavier Oliver
5.- Xixu
6.- Guillermo Cortes
7.- Dani Wirth
8.- Carles Martinez
9.- Alfred Balcells
10.- Marc Mitjà
11.- Joan Xapellí
12.- Remy Rondeau
13.-Maria Rovira
14.- Javier Visiers
15.- Toni Balcells
16.- Kris Cañas
17.- Quim Nadal
18 .- Joan Astals
19.- Jordi Giménez
20.- Joan Sunyer ( retirat )

1 comentario:

Anónimo dijo...

A veure si diumenge omplim la mar de veles i fem un bon paper, com podeu veure, als primeres també s'els pot guanyar.
Tots a participar-hi, despres a fer un pica-pica hi ha dinar, per sobre de tot, què no falti l'ambient, però a l'aigüa mari.. l'ultim i amb el gavinet a la boca (evitan els forats)
Tothom què tingui les llicencies (si no ja ho arreglarem)té què participar a la regat, és el nostre 1er trofeu important, i tintriem què compensar tants esforços fets per els organitzadors amb una explendida participació encara què la regata no es corri sencera.

Ens veurem a la linea de sortida.

Josep Mª Masriera (LILU)
president.