Buscar este blog

31 de agosto de 2009

REGATA 30-8-2009



Temperatura 25 ºC
Vent SE amb bornejades i rolades , velocitat 3-7 nusos


Ariadna Farres, del CNSP ha guanyat la regata d'avui, per davant dels primeres que ens visiten al club: Ana Pujol, Joan Comajuncosa, Xixu.

Un altre cop una nombrosa participació ha fet de la regata d'avui una regata memorable. Donem la benvinguda a un nou soci: Albert Capell ( 2950 ) , provinent de Sant Pol de Mar, s'estrenava ahir regatejant amb l'Androide.

Els convidats d'avui s'han sumat a la festa que cada diumenge fem al Marivent, i un dels convidats ens ha donat una lliçò de bon navegar, una fèmina amb experiència en regates, l'Ariadna Farres, ha donat la nota positiva de la regata, moltes felicitats per la victòria.


Les condicions del mar i el vent avui no eren les habituals (SE amb rolades importants) i el desenvolopament de la regata s'ha vist condicionat per les decisions tàctiques i també, per què no dir-ho, per la sort de ser en el moment adequat en el lloc adequat.

La sortida es va donar sense problemes, tothom va triar sortir per la barca amurats a estribord. A partir d'aquí comença la batalla per anar contra el vent i cenyir amb bon rumb i velocitat, cosa que ahir no va ser fàcil, doncs el vent no era fort i el corrent i onatge dificultava la navegació. Alguns patinaires van decidir anar pel rumb de platja, aguantant molt el rumb i fent el bordo en direcció Sant Pol, els que van optar per esperar al màxim el bordo van pendre la decisió correcta, doncs el vent va rolar, afavorint molt als patrons que, com l'Arianna estaven en aquesta posició. A partir d'aquest moment la distància que va agafar a la resta de la flota va ser suficient i la defensà amb intel·ligència i bon governs tot i que l'Ana Pujol va fer tot el possible per atrapar-la, però li va ser impossible. Tota una heroicitat si tenim en compte com de competititva i tenaç és l'Ana i les remontades que realitza quant no te la primera posició a la sortida.

Pel que fa a la resta de la flota, vàrem tenir una regata molt competida, on els rumbs llargs van fer canviar moltes posicions i les cenides van acabar de fer la resta, en definitiva, motl bona participació i actuacions molt destacables dels nostres patinaires locals, en lilu, en Guillermo, i en Carles.

Classificació:

1.- Ariadna Farres (2989)
2.- Ana Pujol
3.- Xixu
4.- Joan Comajuncosa
5.- Josep Mª Masriera
6.- Guillermo Cortes
7.- Carles Martinez
8.- Xavier Oliver
9.- Alfred Balcells
10.- Albert Capell
11.- Xavi Vila
12.- Bernat Coll
13.- David Sainz
14.- Dani Wirth
15.- Toni Balcells
16.- Joan Sunyer
17.- Quim Nadal
18.- Robert
19.- Marc Mitjà
20.- Francisco Cañas
21.- Joaquim Cañas

No hay comentarios: