Buscar este blog

7 de febrero de 2010

COMENÇA LA TEMPORADA DE REGATES AL CLUB MAR I VENT

Avui al nostre club s'han reinciat les regates socials dels diumenges, desrpès del parèntesi hivernal del desembre i el gener, un grup de socis, doze concretament, s'han fet a la mar per participar a la primera regata de la temporada. Tot i que hi ha hagut absències destacades, els dotze patinaires, tot aprofitant el dia assoleiat i les bones condicions del mar, han disputat una bonica regata que a continuació us descrivim.


Vent: SW 230 º
Intensitat: 8-10 nusos
Temperatura aire: 12-13ºC

La sortida s'ha donat a les 12.45 pm. , en Rosend, el mariner, ha sigut ajudat per en Joan Sunyer en el montatge del camp de regates i senyalització de sortida i arribada.
El compte enrera ha començat i alguns del patrons hanm començat a posicionar-se a prop de la linea de regata, la situació de fort corrent de llevant i vent de garbí feien que la decisió de per on sortir fes dubtar si sortir per estribor o per babor, però finalment tothom ha optat per fer la sortida tradicional per la barca de jutges. La polèmica d'avui l'ha protagonitzat el Remy, doncs ha fet una cunya espectacular que ha molestat als barcos que estaven ben posicionats a la linea, tot complint el reglament, un cop donat el tret de sortida, en Xavi Vila (2618) ha agafat la posició de barlovent amb vent net i sense oponents a prop, però poc a poc la resta de flota anava avançant i el primer pas de boia ja ha portat sorpresa, doncs en Xavi Oliver (2817) ja havia pres la primera posició, que no ha abandonat fins el final, entrant en primera posició.
La lluita per la segona plaça l'ha protagonitzat en Xavi Vila i en Remy, però finalment en Xavi, que ha buscat acostar-se i canviar de rumb per despistar als contraris, li ha guanyat la partida, mentre en Remy donava voltes per penalització i montava un bon "pitote" a la linea d'arribada.

Felicitats a tots per la bona participació que hem tingut, sobretot als que fa mesos que no veiem pel club (Albert Capell (2950) i a veure si tornem a ser 18-20 participants en les properes regates.

Salut i bon vent, fins el proper diumenge.


Classificació final: tinc dubtes sobre el barco 2889, qui el portava, és el del Visiers i no l'he vist. I també la Maria, no sé si ha entrat abans de treure el triangle.

1.- Xavier Oliver ( 2817 )
2.- Xavier Vila ( 2618 )
3.- David Sainz ( 2451 )
4.- Dani Wirth ( 2820 )
5.- Joan Xapellí ( 2925 )
6.- Bernat Coll (2065 )
7.- Maria Rovira
8.- Albert Capell ( 2950 )

Retirats:

Juanjo
Jaume Vivo
Carlos
Remy
Maria Rovira

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Per ser la primera regata de la temporada ha estat molt divertida i lluitada des de el 3er fins el 5e lloc amb un frec a frec resolt a base de trompades a la mateixa lìnea d`arribada amb el Remy per el mitx fent un 360 º a la boia i el David surtin triomfador,tot de conya.

Xaxier el nº 2889 el porta la Maria
no te temps de canviar els números ???

joan xapellí

Anónimo dijo...

Esperad que vengo!!! Fin de semana pasado tenía compromiso, pero ya estoy preparado para la temporada. Hasta el domingo!!

Fredy (IOS-2830)

Fredy dijo...

Prova

Anónimo dijo...

Gran regata, es un luxe tindre un mar, una platja, un pati i uns companys cada diumenge per practicar un dels esports que mes em desconecta de les tremendes semanetes de crisis que tenim, crec que es una bona medicina, quina temporada mes collonuda ens espera.
David Sainz

Anónimo dijo...

Per cert en Xavi Oliver va proposar de portar el GPS qui el tingui per poder fer un resum de la regata amb planta, aixo podria ser la ost...
David Sainz