Buscar este blog

22 de febrero de 2010

REGATA DIA 21 DE FEBRER DE 2010

Garbí, força entre 3 i 3,5, pujant

Dia núbol però estable


El diumenge s’esperava pluja, pel que molts de nosaltres ja no comptàvem en navegar. De bon matí, “borrasca sobrevolando” Canet, i ni gota de vent, pel que segur que més d’un ja tenia els plans fets cap a muntanya, calçotada, bici, etc. Doncs no, companys cal anar cancel.lant tots el compromissos, els diumenges (en plural) toca REGATA, només si plou o neva, ho canviarem per una xerradeta mirant el mar.



Sortida a les 13h 15’ donat que els patrons anaven arribant tard i amb poques esperances de sortir, però la veritat és que le condicions eren excel.lents: poca onada i molt vent



A la sortida arribem tots a dos minuts del toc final, surten tots per estribor menys el No limits per babor, però a l’últim minut s’ho repensa al veure pujar a uns quants a més de tres quarts de nou



A borlovent, Fredy, Dani, Xapelli, Benat. A sotavent, però per davant, No limits, Ramón Subirats, Marc Mitjà. Virem pel primer bordo, i trobada del No limits, amb el Ramon (“passa que paro !! “), deia ell, i no para. “Repelem” l’agressió, però al posar-se a sotavent el No limits, volca, tot proferint blasfèmies. La flota continua cenyint a babord, i el Fredy té problemes amb la driça i ha de parar a platja a arreglar-ho. Perd molt temps, però continua i aconsegueix anar recuperant posicions i acabar amb dignitat. El No Limits desvolca i continua el joc.

Pas de la primera boia: el que escriu anava tan endarrera que ni ho ha vist, però crec que ha estat Dani, Bernat, Xapellí, i després tota la colla.

Llarg i través, maco, el Marc guanyant posicions. Peripècies variades per evitar cops en les orçades difícils de controlar.

Segona cenyida: els tres primers a la seva, i el No limits veu que el bordo d’estribor dona molt de sí. Vira força abans i passa primer a tota …tia.

No limits, Bernat, Xapellí, Dani, Marc, J. Vivó.

Empopada difícil amb molt de vent, el Xapellí i el Bernat per sotavent, el No limits i l’Ovella Negra per barlovent. Arriben a la boia d’abaix els tres primers “en un puño”. No limits orça ràpid, Bernat se’n va a l’aigua i volca, Dani el passa molt bé i Xapellí encara la cenyida ja a sotavent però ferm i aguantant la força del vent.



Ja amb les posicions clares, i amb certa distància, després de repicar perquè la barca impedia entrar per babord, entra primer No limits, després Xapellí i Dani



Regata molt intensa i divertida, ràpida i potser un pel curta. Felicitar especialment al Joan Xapellí pel seu segon lloc i per haver navegat tan bé.

A les 15h, començava a ploure. Tots els barcos ja eren sota fundes.



Classificació :



1er 2618 Xavi Vila

2on 2925 Joan Xapellí

3er 2820 Dani Wirth

4rt 2065 Bernat Coll

5e 2444 Jaume Vivó

6e 2879 Marc Mitjà

7è 2830 Fredy Balcells

8è 2743 Manuel Gallardo

9è 2649 Ramon Subirats

Ret: 1982 Joan Sunyer

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Gracies per el comentari que heu fet sobre mi.
Vaig sortir molt bé i tota la regata va anar perfecte fins la línea d'arribada, però tota la regata va ser un frec a frec entre en Dani en Bernat i jo, es a dir podria haver quedat 3er o 4t.,ja amb tocava per antiguitat .
Les sortides fetes l'hivern es noten.

Del Xavi Vila no em parlem, bolca el patí i ens passa a tots com un llampec .

He parlat amb el Xavier Oliver sobre el calendari de regates sembla que començarà el 7 de Març al loro

A veure si els primeres treuen el nas per el club aquest diumenge i comencen a escalfar veles , que en els novells els bull la sang

Fins diumenge ¿serem 20?
bona nit patinaires

joan xapellí

Anónimo dijo...

Jo, a les 11 del mati estava a la platja i no feia gens de vent, hem decidit anar a dinar a casa dels sogres, i quan marxavem de casa he vist que estava fent força vent, quina rabia, felicitats per en Joan.

David Sainz

Anónimo dijo...

nois, jo ja he baixat uns quans diumenges, i al veure que amb fred la gent l'acollona, doncs aquest que es preveia pluja, vaig preferir anar a una calçotada. que suposo que el comentari anava per mi. je,je,je...
fins diumenge.
PD: espero que no vaixin gaire les temperatures, que sinó...

quim nadal

Anónimo dijo...

Enhorabona a l'amic i company Jaume Vivó per fer-se seguidor del Blog,
encara ni falten uns quants.
Jaume aquesta setmana sí.

Fins el cap de setmana

joan xapellí

Unknown dijo...

Sembla que ara arribarà el millor. A veura si aquells que hem entrenat amb el fred del hivern tenim recompensa. De moment en Joan i en Dani ja estan allà ( son els que més han teeballat). Ara ho intentarem els altres.

Salut i bon vent pel cap de setmana