Buscar este blog

14 de marzo de 2010

REGATA 14 DE MARÇ 2010

Temperatura: 12 º C
Vent: S-SW 8-10 nusos
14 participants

Dia assoleiat i mar plana, excel·lents condicions per navegar, finalment els patinaires han sortit del llarg hivern per començar la  temporada de regates.

La participació ha sigut nombrosa, per ser un dia d'hivern, tot i que han faltat habituals regatistes com el X.Vila o el B.Coll.

La sortida ha sigut conflictiva, es preveia que seria disputada doncs el nombre de patins a la linea de sortida era nombros i nungú volia deixar aigua lliure als contrincant, finalment s'ha fet un forat al barco del Lilu, fruit d'una revolcada entre vàrios patins que per mala sort ha fet que en Visiers forades al Presi. Tot i el forat el 2890 ha sortit ben colocat a la barca i ha enfilat la primera cenyida en primer lloc, seguit de l'Alex Chopo i la resta de flota, bastant compacte, lluitava per no perdre pistonada i tenir opcions de victòria. La primera boia l'ha passat en Lilu en primer lloc, seguit d'en Dani Wirth,  a qui sembla que els entrenaments hivernals li han anat molt be. Lluitant per la tercera plaça en Javier Visiers i en Xavier Oliver frec a frec al larg s'anaven adelantant alternativament.
El vent es mantenia constant amb petites bornejades, i el grup capdevanter continuava la lluita, però en Lilu amb el forat anava perdent velocitat a mida que el barco tenia més aigua, llavors en Dani i en Visiers han passat davant a la segona cenyida, els empaitava en Xavier Oliver a certa distància amb possibilitats però no es veia un clar guanyardor. En Joan Xapelli en alguns moments ha estat en cinquè lloc, just desprès del segon llarg, donant guerra als de davant i mostrant que el nivell del club puja i puja sense parar, i a la que et despistes t'adelanten res o quatre patinaires.

Els companys que avui no han estat al davant han sigut el Freddy i en Sainz, extrany doncs sempre es veuen en els llocs capdevanters, però be encara no tenim els barcos ben afinats  i estem tots una mica desentrenats desprès de mesos sense navegar.

Avui cal destacar dos patinaires, en Javier Visiers i en  Dani Wirth que s'ha mantingut al capdavant i amb moltes opcions de guanyar, tot i que al final en Xavier Oliver i gairebé a la linea d'arribada  ha acnonseguit in extremis la primera posició. Molt meritoria la quarta posició d'en Lilu, que amb forat i tot esta en plena forma.
Destacar també l'actuació d'en Alex Chopo, en Marc Mitjà que ja ens dirà algun dia el seu secret per mantenir-se en plena forma i lluitar com ho fa cada regata per estar al capdavant i quedant en molt bones posicions.



Felicitats a tot els regatistes i fins la propera setmana.



Classificació:

1.- Xavier Oliver 2817
2.- Javier Visiers 2889
3.- DaniWirth 2820
4.- Josep Maria Masriera 2890
5.- Alex Chopo 2716
6.- Marc Mitja 2879
7.- Joan Xapelli 2925
8.- Alfredo Balcells 2830
9.- David Sainz 2451
10.- Toni Balcells 2905
11.- Joan Sunyer 1982
12.- Albert Capell 2950
13.- Carlos Al.... (retirat)
14.- Juanju (retirat)

5 comentarios:

Anónimo dijo...

La primavera ja ha començat, i amb ella la temporada. Ahir erem 14 al aigua i encara falten una colla dels habituals. La setmana que be espero que siguem més. Els entrenements hivernals han fet efecte, molt be en Dani en Joan i tambè molt be l'Alex Chopo tota la regata a primera linea. Felicitas al Xavi Oliver per la victoria, molt be el Javier Visiers un segon lloc per ...metres. un 10 per en Marc, 72 tacos i al peu del canó (a mi em fan mal tots el ossos despres dels 3 mesos i mitg d'inacticitat)
Si instaureu la categoria de submarins, el primer lloc d'aquesta regata ha de ser per mi.

Salut i bona setmana.

LILU.

Anónimo dijo...

Per la zona del mig, molt bé i felicitacions per en Marc Mitjà que des que ha passat la primera boia sens a allunyat i a contactat amb el grup de davant, arribant a guanyar en el Xapallí (que també ho ha fet molt bé), Nosaltres tres (Toni B., David S. i jo: Freddy) hem mantingut una lluita ferotge per la 8ª, 9ª i 10ª plaça que s’ha resolt per un metre a la línia d’arribada al meu favor. Felicitats també en Joan Sunyer, que tot i que no vol problemes a la sortida (es a dir surt l’últim sempre) a anat recuperant terreny Guanyant, amb autoritat, a un veterà com es l’Albert Capell.

Freddy
Pd: per cert Xavi, el meu nº de vela es el 2830!!!

Anónimo dijo...

Amics patinaires , un diumenge amb bon ambient , sol i ventet que més podem demanar per començar la temporada.
Primer felicitar al company i amic que tants dissabtes i diumenges d'hivern amb navegat junts, el Dani Wirth quasi tota la regata navegant en 1a. posiciò enhorabona DANI .
Lo del Marc de puta mara, un tiu amb un esperit envejable chapeau per ell.
La setmana que bé segur presi que farem la vintena, Jaume, Quim Nadal us esperem a la línea de sortida.
Gracies per els bons comentaris del
Josep Mª i del Freddy estic amb ells.

Una abraçada per tots

joan xapellí

Anónimo dijo...

Un dia espectacular. Felicitats a tots, en especial al Dani i al Marc. Al primer per la seva progressió i al segon pels seus coll......
Per cert, a la primera boia vaig passar segon!!!!!
Ah! Algú va veure al Alfredo? (je, je, una mica de pique sempre va be)
Alex Chopo 2716

Anónimo dijo...

Hi Alex.
Jo vajg guanyar 2 posicions i tu en vas perdre tres. Si la regata arribar a ser una mica mes llarga, segur que me habrias vist la popa!!!!
M'agrada una mica de pique sano, ja ens veurem la proxima!
fredy.