Buscar este blog

6 de abril de 2010

REGATA DEL 4/4/2010 TROFEU PRIMAVERA MARIVENT

Temperatura: 14 º C
Vent 200-220 º SW

La pasqua patinaire no va ser gaire concorreguda, doncs el dia no va aixecar amb sol,  sino tot el contrari, plovent i molt negre, però la primavera te això i en poca estona va sortir el sol i de vent de llevant passàven a garbinet que s'animava ràpidament, i quin garbí, perfecte per navegar, fins a 12-14 nusos d'intensitat, així doncs que uns quants,  9 en total ens vàrem fer a l'aigua per navegar, fred feia ,però podien més de navegar, així que a les 13.00 h. es donava la sortida a 5 minuts, novetat que cal pendre nota, per que a totes les competicions d'altres clubs és la que fan servir , amb molta corrent i onada creuda de llevant i garbí.

A la linea de sortida, ben posicionat, en Xavi Vila surt enganxat a barca, seguit del Xavi Oliver i en Visiers, la resta en grup van fent camí cap a la primera boia, el vent era fresquet i les condicions de mar plana afavorien una lluita maca i amb velocitat. Tots vàrem sortir per estribor, el primer en canviar de rumb en direcció ala primera boia va ser en Xavi Vila, desprès Oliver, Visiers, Xapellí, enfilant cap a Arenys. Es negocia la primera boia, 2817  primer, seguit de 2618 , la resta no sé com van passar, cal confirmar, crec que Visiers tercer, Joan , Dani  i la resta de companys.
Les posicions es van mantenir fins el final, on una errada a l'entrada, ( va confondre la boia i la barca del jutge) ,  va fer perdre el segon lloc a en Xavi Vila, que finalment no va entrar tot i  que es mereixia aquesta vegada sí, no va haver-hi trampes ni maniobres extranyes. En Javier Visiers va fer la seva regata, i encertant al rumb de la darrera  boia va entrar tercer però finalment va passar a segon lloc per l'errada d'en Vila. 

La resta de flota va entrar sense problemes, llàstima que vàrem tenir pocs navegants a l'aigua.


Felicitats a tots, al nouvinguts desprès del llarg hivern  i fins el proper diumenge..., aviam si som més de 20 !!!!!

Bon vent.


Classificació:

1.- Xavier Oliver 2817
2.- Javier Visiers 2889
3.- Joan Xapellí 2945
4.- Dani Wirth 2820
5.- Jaume Vivó 2444
6.- Kris Cañas 3004
7.- Cañas ( senior ) 2531
8.- Carles Albertí 2638 
9.- Xavi Vila 2618 (DNS)


3 comentarios:

Anónimo dijo...

QUE SIGUI L'ULTIMA VEGADA QUE EL ROSSEND ES POSA UNA BOIA (ERECTE) A LA PROA DE LA BARCA I FA VEURE QUE NO POT FONDEJAR....

NO MORE COMMENTS
NO LIMITS

Anónimo dijo...

companys la pascua es la pascua i els compromisos familiars son inaludibles, per cert que va passar amb el xavi vila va marxar o va fer tercer en la cronica no queda prou clar.
Per cert el dilluns es va fer una altre regata ja que erem 10 navegants va ser impressionant tant que en l'ultima boia anava 2 darrera en Lilu i interpretant rolades que no existien vaig acavar ultim en aquest club qui no corra vola, no es val a badar. Per cert el Gerard Esteva em va dir que la Fede ens paga un clinic, crec que valdria la pena profitar-lo per quan anem per aquets mons poder deixar el pavello ven alt.
David Sainz

Anónimo dijo...

Diumenge desprès de l'assamblea
tots ha fer regata , aquesta vegada serèm els 20.

joan xapellí