Buscar este blog

19 de abril de 2010

REGLAMENT INTERN DEL CLUB MARIVENT: ESBORRALL PER REVISAR

Podeu consultar-lo a :

web club marivent

gràcies

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola a tots,
Tal com es va quedar en l’assemblea us faig arribar un nou esborrany de reglament intern que incorpora tots el punts que s’hi varen debatre.
Aquest esborrany es penjarà de la web del club a l’adreça www.clubmarivent.com, al blog de la comissió esportiva a l’adreça http://clubmarivent.blogspot.com/ i a la cartellera d’anuncis del club.
Mitjançant el blog o el mail meu o el de qualsevol membre de la junta ens podeu fer arribar aquells suggeriments, esmenes... que considereu siguin importants. En el termini d’un mes tancarem el procés i avaluarem si els incorporem a l’esborrany per redactar el definitiu.
Us prego ser concrets i centrar-nos en allò que considereu important, fem-ho fàcil.
Un cop redactat i tancat el reglament, convocarem una assemblea per tal de ratificar-lo. Tal com vam comentar intentarem fer-la coincidir amb la regata de Sant Pere.
Cordialment,

Antoni Balcells

Unknown dijo...

Hola a tots.
Tal i com vaig manifestar a l'assamblea general, crec que tot el que fa referencia als socis (condició de soci, entrada, baixa, expedient disciplinari,...) hauria d'estar regulat pels Estatuts i no pel reglament. Es un tema prou important com per que sigui l'Assamblea la que el reguli.
Reforça aquesta idea la lectura de l'apartat 2. Modificacions, de la Disposicions finals, del borrador del reglament, on s'estableis que la Junta Directiva pot realitzar les modificacions que cregui oportunes, sense que sigui preceptiva l'autorització de l'Assamblea General.
A l'actualitat tenim una Junta Directiva de primera, pero no sabem que ens pot deparar el futur.

Tot i així, de la lectura del present reblament hi faria les seguents reflexions:
A) En el II. Els Socis; apartat 2.- Requisits, s'estables que, "Hauran d'estar en possessió de la Llicència Federativa". Penso que això seria una limitació important. En tot cas sugereixo canviar-ho per la llicència de l'Adipav, que inclou una assegurance de responsabilitat que li donaria una major cobertura.
B) En el 3.d.i. Baixa del soci per defunció, s'estableix a l'aspirant a soci, la necessitat de comptar amb el vist i plau de la Junta per ser admès. Però, què passa si no compta amb aquest vist i plau?.
C) En el X. Disposicions finals, 2.Modificacions, limitaria qualsevol modificació que afecti a l'apartat II. Els Socis, en tots els seus punts, a l'aprovació per part de l'Assamblea General.
Albert Gurri