Buscar este blog

1 de agosto de 2010

II TROFEU MAR I VENT CANET




El Club Mar i Vent Canet , organitza el II Trofeu Mar i Vent, nivell 2, categoria  Sènior, puntuable per ranking de la FCV per la classe PATí A VELA, que tindrà lloc en aigües de Canet de Mar els dies 7 i 8 d'Agost de 2010.



Programa d'activitats
 

15:00 h. Regata el dia 7
17:30 Dinar el dia 7

15:00 Regata el dia 8
17:30 Dinar el dia 8
18:30 Entrega de premis
Sorteig de material dels sponsors

Dinar per acompanyants preu per dia 10 €

Anunci Regata
Full Inscripció


On allotjar-se:



Hotel Rocatel
Hostalet de Canet
Pensió Mitus


Mapa com arribar:

La ruta més fàcil és anar per autopista fins Canet de Mar, un cop al poble anar cap a Arenys per la N-II, entrar al Port Arenys, direcció platges (Al costat Restaurant El Portinyol Arenys de Mar) fins al final del camí de terra en direcció a Canet de Mar, trovareu una valla sense candau, obrir la valla seguir el passeig fins el Club Mar i Vent.









VARADA DE REMOLCS I EMBARCACIONS:

Hi haurà habilitada una zona al passeig de mar on podreu arribar amb els vehicles, descarregar i deixar els remolcs.

Coordinadament amb el CN Sant Pol de Mar, els que ho vulguin podran deixar el patí al nostre club, sense cost addicional, fins el proper cap de setmana 14 i 15 d'agost que es disputarà el 50è TROFEU FUREST a Sant Pol de Mar.

Imatges de l'edició passada del Trofeu Mar i Vent 2009

1 comentario:

Anónimo dijo...

II Trofeu Mar I Vent a Canet de Mar

Una regata extraordinaria, l’any passat va comptar am quasi 50 participants. Un marc incomparable, la platja de Canet, amplia, tranquil•la i sense problemes d’espai. Una organització exquisida tant a nivell esportiu com social i humà. Un Club de platja què ja és un referent a la costa de com han de ser les instal•lacions dels clubs de platja, exclusivament dedicat al patí català i amb un grup de gent que dona molta energia. Uns àpats boníssims i una entrega de premis amb sorteig inclòs molt simpàtica. Tot plegat un cap de setmana intens i relaxant al Maresme.
Jo no me la perdré per res del món, a mes deixaré el patí (sen se cap cost) tota la setmana al Club Mar i Vent, perquè la propera tenim el 50 Trofeu Furest de Sant Pol de Mar.

LILU 2890.