Buscar este blog

2 de agosto de 2010

REGATA TROFEU ESTIU 1 D'AGOST

Vent: 220 º de 8-13 nusos

Molt bones condicions de vent, sembla que les ventolines s'han acabat i el vent ens visita sovint, trencant la mala ratxa de manca de vent dels mesos anteriors.

La sortida amb polèmica, doncs pel que sembla nombrosos barcos van fer un OCS ( fora línea ), recordem que si el barco jurat pot reconèixer a les matricules dels vaixells les apunta i penalitza, en el cas que ens ocupa el Rosen desconeix el reglament i per tant ell va donar per bona la sortida, poc a poc anirem pulint les mancances, tot i que el reglament és clar : si hi ha nombrosos vaixells fora linea es repeteix la sortida.

A banda de la polèmica, com que la sortida no es va anular, la flota va seguir navegant, i enganxats a la barca estaven en Lilu, i l'Alex Chopo, que al cap de uns metres cridaba amb força "VAIG PRIMER!!!! OEEEEEE" tot cenyint a tope. el corrent era fort i les onades fruit del vent feient clavar les proes, aquí és va començar a gestar les estratègies per abordar en primer lloc la boia de cenyida, molts van fer correr el patí a tota velocitat, tot sacrificant l'angle de cenyida, així doncs en Joan Xapellí va optar per aquesta estratègia i va passar al capdavant, el seu triomf al TROFEU PRIMAVERA 2010 del nostre club no ha sigut una casualitat. A cotinuació passa en Xavi Oliver i en Lilu, que al llarg s'estan a punt de tocar al moment d'abordar la segona boia, al través la lluita continua a tota velocitat, i en Lilu guanya la partida al Xavi, tot i que en Xavi crida compromis en Lilu tira pel dret i passa primer tot enfilant la segona cenyida, en Xavi opta per tancar molt la virada cap a la cenyida i anar amb el rumb 185 º mar endins , aprofitant les bornejades aconsegueix adelantar a en Lilu, que anava controlant al tercer classificat, en Remy i el quart en Chopo. L'empopada es disputa a tota velocitat i finalment la darrera cenyida manté la flota en lluita drec a frec fins el final.
Felicitats al Rosen per la co·locació de boies, bona distància i ben plantejada la linea de sortida i d'arribada.




Classificació:

1.- Xavier Oliver 2817
2.- Josep Mª Mariera (2890)
3.- Albert Gurri (2835)
4.- Remy Rondeau (2611)
5.- Joan Xapellí (2925)
6.- Alex Chopo (2716)
7.- Javier Visiers (2889)
8.- Kris Cañas
9.- Dani Wirth (2820)
10.- Toni Balcells
11.- Marc Mitjà
12.- Masep
13.- Quim Nadal

Retirats:DNS:
Francesc García
Joan Sunyer
Albert Capell
Martí Fradera
Edgar

1 comentario:

Anónimo dijo...

ep, que jo no vaig fer la regata aquesta vegada. Només vaig sortir a passejar una mica.
A la que em despisto ja em foteu a l'últim... je, je, je... és broma.

fins la setmana que ve.

quim nadal
1406