Buscar este blog

9 de agosto de 2010

CRÒNICA II TROFEU MAR I VENT CANET

La crònica alternativa del II Trofeu Mar i Vent

Excel·lència en l'organització on no va faltar de res, inclòs un vent ideal per la navegació, tot va anar a la perfecció, i vàrem fer el millor Trofeu de tot el món mundial del patí a vela, i es que no hi ha paraules per descriure un esdeveniment tant ben organitzat i programat.

La festa, com així podriem anomenar-lo es va iniciar ben aviat, doncs els preparatius de la logistica i catering requerien el seu timing, com un equip molt professional cadascú va anar fent la feia coordinats pel  President ( LILU ) qui dirigia les tasques de les diferents comissions, esportives i socials.

L'hora de la sortida s'acostaba i per anar fent boca teniem la cervesa a punt, i els obsequis de Nesquick i les aigües de la inscripció. Els participants anaven aparellant els vaixells i començaven a sentir-se converses sobre l'estrategia a seguir. Els foranis preguntàven sobre el tipus de vents de la zona i els corrents, i els locals pensàven en com fer el millor resultat possible i que els veïns de Sant Pol no s'enduguessin el trofeu de Canet!!.

El comité de regata dona l'avís de sortida a l'aigua, i comencen a fer-se a mar els primers patinaires, un dels nostres embaixadors, en Freddy (IOS) estrenaba el seu flamant patí en regata oficial (3020), i els forasters feien gala de barcos molt nous i molt preparats.

La sortida es dona puntual: aquí teniu el video del primer dia, el 7, va ser gravat des de la barca de comité:


La regata del dissabte  va tenir més vent que el diumenge, però ambdòs dies van ser bons per navegar, els nostres patinaires, del Mar i Vent van fer un bon paper, val a dir que la nombrosa participació., un total de 44 incrits fa que el nostre TROFEU sigui tot un èxit de participació, gràcies a tots per apuntar-vos i navegar en aquest magnífic club.
Van haver-hi alguns petits ensurts i algun forat que altre, volcades poques i una rotura de pal d'en Remy que va fer retirar-lo abans de finalitzar.



No hay comentarios: