Buscar este blog

6 de septiembre de 2010

COMENÇA EL TROFEU TARDOR : RESULTATS 5 SETEMBRE


El trofeu TARDOR tindrà 13 proves previstes, amb  3 descarts, amb mínim de 8 proves, els descarts son: 1 per cada  4 proves realitzades.

  


Vent: 8 nusos, migjorn.

Comença el mes de setembre i amb ell molts tornem a la feina, l'escola, la rutina, però  no us deprimiu, que no estamos tan mal!! encara ens queden els diumenges per fer REGATES!!!!, per cert, aquest diumenge hem tingut una altre de les nostres fantàstiques regates amb mar plana i un ventet suficient per regatejar.

La participació ha sigut escassa, tant sols 10 participants, però suficients per una magnífica regata , i amb el retorn de l'amic Xavi Vila, que reapareix amb ganes de victòries.

Sortida mal montada i el viu del Vila surt per babor, amb molt avantatge, passar per la proa de tots, però no aprofita i s'equivoca a la tàctica, les ocasions son poques i molt fi en Visiers pren l'avantatge i guanya la regata, el Lilu intenta atrapar-lo però no hi ha manera, finalment entra segon davant en Xavi Vila.

En Kris Cañas, el flamant Rookie de l'any que comença a fer actuacions molt regulars, i aviat el tindrem guanyant regates com un campió!!

Salutacions des de el dic sec, i amb moltes ganes de poder navegar!!!.

Xavier Oliver


1 comentario:

Anónimo dijo...

realment el Visiers va anar davant sense cometre errors, i sense que ningú el molestès com un Marquès (!!)

No limits