Buscar este blog

20 de septiembre de 2010

REGATA 19 / 09 /2010



Títpic dia de setembre després de pluges, amb aquella llum especial que fa que el dia sigui especialment brillant i un vent molt difícil.
Algunes absències que no van fer que la flota perdés les ganes de navegar i passar-ho bé (penseu que no val relaxar-se, el trofeu tardor està en marxa !!)
 
Comença el dia amb un Llevant que no volia rolar, fort i pujant. 14/ 15 nussos
Sortida puntual, amb fort vent. Tots per estribord, menys l' Alex Chopo que decideix (encertadament) sortir per babord, però no aconsegueix passar per davant de la flota. De seguida, virem tots cap a babord (es veia clar que era per dalt, com a mínim el primer) i alguns rifi fafes a la sortid entre el Marc i el Joan Astals  sense més importància (tots dos es deixaven passar, cap d'ells es movia)
 
Un cop tots cenyint a tota castanya, de sobte i sense preavís, para el vent en sec i comença a rolar sense definir-se bé. Xapelli i No limits viren ràpid i ja a sotavent  (perquè no feia ni gota de vent) continuem navegant cap a a la boia, per abaix, seguits pel Chopo d'aprop.
Passem la boia, No limits, Chopo, Xapelli, Wirth, però el Chopo, que estava navegant molt bé, no sabem que fa i volca en el través/llarg/enmpoada/ (no està clar què era). Triga força amb desvolcar (la veritat és que tampoc se'l veia gens esverat i decideix retirar-se)
Triguem no sé quant temps en arrbar a la boia 3,  ja amb cert avantatge del No Limits, seguit de Xapelli i Wirth i atrapant-los el Joan Sunyer
No limits comença per abaix però corregeix i tira cap amunt al veure la resta de la flota, que no sabem si encertàven o no, pero por si acaso. Mantén el barlovent i entra una miqueta de brisa indefinida i a petites ratxes que permeten more's però amb dificultat.
El Jurat decideix escurçar la regata i dona l'arribada un cop acabada la segona cenyida. A l'últim bordo, el Dani Wirth, vira en curt i passa al Xapelli, no gaire lluny venia el joan Sunyer amb força
 
Ja sabeu, el setembre és un bon més per navegar i passar-ho bé, aprofitem-ho
 
Xavi Vila

No hay comentarios: