Buscar este blog

27 de septiembre de 2010

REGATA 26/9/2010 (3ª PROVA) TROFEU SOCIAL TARDOR

Vent: 6-8 nusos, amb moltes rolades, de 170 a 200º

Presentació en societat del nou patí de la familia Cañas, aviat podran tenir una flota sencera al ritme que van, el seu EL  VALIENTE amb el número 3008 serà la seva nova arma letal per lluitar a les posicions capdaventeres, tot i que el dia de l'estrena del barco és difícil fer un bons resultat, doncs els reglatjes s'ha d'ajustar i la posta a punt no és un pim pam.

Pel que fa a la regata, pels pèls que no la fem, doncs el vent era molt escas, 3-4 nusos, però finalment va entrar una lleugera brisa que va fer gaudir d'una regata de 10 patinaires força disputada.

A la sortida els dos Xavis, Vila's i Oliver es disputen la posició de barca, Oliver deixa posicionar al Vila al costat de la barca i aquest no s'ho pensa dos cops i posa la directe, a la primera cenyida les posicions es mantenen, però el vent borneja i els canvis de direcció i intensitat fan que calgui estar al loro!!!. El No Limits serà el primer en virar  i passar la primera boia, seguit d'en Joan Xapellí i en Xavier Oliver, al través  sento per darrera meu un soroll intens, és el típic moment que et preguntes, què està passant?, porto l'escota a l'aigua, tinc un plàstic enganxat als flotadors?, NO senzillament és que en Dani Wirth ha posat el turbo i passa a tercera posició. Al través es mantenen les posicions sense canvis, es negocia la boia per enfilar la segona cenyida i el 2817 comença a recuperar posicions, el vent canvia de direcció varies vegades i cal aprofitar cada bornejada per recuperar metres als adversaris, així es produeix un canvi i el 2925 i 2820 perden posicions, a la derrera cenyida en Vila defensa el seu lideratge i per moments el 2817 el podria haver adelantat però va errar l'estratègia i la rolada final va permetre entrar al No Limits en primera posició. molt bon resultat del Joan Xapellí que entra tercer darrera Xavi Oliver, i finalment en Joan Sunyer adelanta al Dani Wirth que acaba cinquè.

Classificació:


CLASSIFICACIÓ DEL TROFEU TARDOR 2010

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Desprès de dos mesos d'anar fatal
sembla que torna a sonar la flauta.
David jo ja he complert ara et toca a tú, el diumenge no hi serè
espero que deixis el pabellò ben alt.
Felicitem al Xavier O. que després de ser pare torna estar entre nosaltres i al capdevant.
La regata molt divertida quan varem pasar per la peimera boia ja li vaig dir al Rosen que pites al final de regata ja que anava 2ºn.

El millor Xavier Vila que aquestas útimes setmanes està intratable tan a nivell local com nacional...

Joan Xapellí

Anónimo dijo...

Feia dies que no em conectava a les regates, pensava que ja no es feien croniques.
El diumenge vaig fallar i tenia ganes de veure navegar EL VALIENTE, veig que al final va sortir una regata divertida.
David Sainz