Buscar este blog

18 de octubre de 2010

UNA REFLEXIÓ SOBRE ELS CLÍNICS I LA FORMACIÓ AL CLUB MAR I VENT


El dissabte 16, tal i com estaba programat un mes i mig abans, va venir al club el regatista PECO MULET, actual campió d'Espanya 2010 a fer un xerrada, tant personal com tàctica, de les sensacions que un home de la vela (optimist, laser, 420...) ha tingut agafant per primer cop un pati de vela, deu fer uns quatre anys desprès de 10 anys sense navegar, i en dues temporades puja a primera per la via directa guanyat el campionat de Catalunya de 2ª i dos anys més tard guanya el campionat d'Espanya davant tota la parroquia. Un crak en majusculas un homme sencill i que es va fer mol entenedor i ens va donar tot una serie d'hàbits que ell es planteja abans de començar la regata, la linea de sortida la interpretació de les rolades, els passos de boia les posicions de vela i pal .............. tot això amb un petit Power Point que es va confeccionar i amb la agradable companyia de la Maria, la seva dona, i la seva filla petita d'un any i mig que el van acompanyar, tot d'una manera totalment altruista, així com la assistencia del Ferrand Gubern (el meu contacte) i dos regatistes principiants de Badalona, que no es van volguer perdre les explicacions del Peco, ja que gent com ell i el Jordi Lamarca que va venir dies abans no acostumen a fer aquest tipus d'actes i menys en clubs petits com el nostre.
A les onze del matí de dissabte erem 2 persones al club, en Joan Xapellí (com no) i jo, que vam arribar una mica abans per montar el pati de butaques, la pissarra, el projector...etc. Quan va arribar el conferenciant erem QUATRE, doncs es va afegir el Dani i el Jordi Soler, i al cap d'una estona va arrivar el Fredy, en Marc en Francesc Garcia, i els dos de Badalona. Com podeu supossar l'organitzador de la trovada, va començar a agafar un atac de pànic i telefon en mà, i amb l'ajut d'en Jordi Soler, es va anant trucant a "tots el possibles interesats" recordant que l'acte estva a punt de començar. Desgraciadament "la flota" estava molt dispersa, i per totes les parts de la geografia catalana fent les més diverses activitatts (cosa totalment comprensible, faltaria més, perquè lo primer es lo primer i la família esta per damunt de tot) però a partir d'ara "farem" o no farem  com en els casaments (es prega confirmació) ja que amb els repetitius anuncis on s'informava de l'acte no n'hi va haver prou.
Deixeu-me que us renyi encara que nomès sigui una mica, no costa res un mail, excusant l'assistencia, una trucada, un avis, es canvien les dates i aqui no passa res, però com organitzador d'aquest tipus d'actes no em va agradar genys la manera com va respondre el Mar i Vent.  La xerrada va anar molt be, el Peco es un tio encantador que sap transmetre els seus coneixements d'una manera planera, i que a part d'un teòric de la vela ha demostrat que l'aplicació dels seus coneixements a la navegació amb patí han donat fruit.
La xerrada va acabar a les dues , doncs la germana d'en Peco estava de regates a Vilanova i ell volia estar-hi.
Josep Mª Masriera
President Club Mar i Vent Canet

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Voldria desde aqui donar anims al Joan Sunyer que va baixar de Barcelona a primera hora del mati de dissabte, ja que no volia perdres el Clínic, però al passar per casa seva, a Canet, va trobar-si uns ocupants (no convidats) que s'havien instalat a la casa i qye gavinet en mà la van abandonar precipitadament quan en Joan els va fer fora. Fruit de les corredisses en Joan va caure per les escales i va quedar lleugerament contusionat. Un dels "okupes" ja està detingut i tot a quedat amb un ensurt, ja que en l'exploració mèdica no va apereixer cap complicació mé que la del cop en caure per les escales.
Anims Joan, que quedi en una anecdota i t'esperem la setmana que be i aixi totes les setmanes.

Josep Mª Masriera LILU 2890

Anónimo dijo...

DEMANO DISCULPES SI PER NO PODER VINDRE I NO ENVIAR CAP E-MAIL ANUNCIANT QUE NO HI ASSISTIRIA.
JA M'HAURIA AGRADAT VINDRE, PERÒ FA 2 MESOS QUE TREBALLEM 11 HORES DIARIES I DISSABTES FINS AL MIGDIA, I LA VERITAT ES QUE D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS NO N'ESTIC FENT DE CAP TIPUS, NI REM NI PATI, NI RES DE RES. PERO EL MOMENT ACTUAL DEMANA TREBALLAR, I HO HEM D'APROFITAR. POTSER MÉS ENDAVANT JA TINDRE MÉS TEMPS.

PD: FINS HI TOT VAM ESTAR TREBALLANT PER L'11 DE SETEMBRE.
LA VERITAT, EM SAP MOLT DE GREU PERDREM TOTS AQUESTS TIPUS DE XERRADES... FINS AVIAT

QUIM NADAL