Buscar este blog

7 de febrero de 2011

1 ª PROVA TROFEU PRIMAVERA 2011

Arranquem temporada  amb força i trempera, tot i que el vent no acompnyava els patinaires erem a la platja amb moltes ganes aixcí que 13 barcos desafient el vent de 2,7 nusos per començar la regata.


Sortida molt tard a les 14:00 h, degut a les condicions de vent, provoca que  s'escurçi la regata amb arribada amb empopada.


A la linea de sortida trobem absències destacades, en Joan Xapellí, en Toni Balcells, que no vàren sortir tot i estar a la platja. Cal mencionar que hem recuperat al Freddy que esta fent un stage al CNBarcelona,  però esperem que no ens abandoni... el nostre ilustre embaixador...


Sortida a les 14:00 h, es creen dos grups de patinaires, uns a la boia i uns altres a la barca, algun despistat ( jo mateix ) pel mig, com el dijous.
L'estrategia de bordo prop de la platja sembla que és la bona, primer el Javier Visiers, seguit del David Sainz i a rebufo el 2817. En David llegeix be el punt de bordo i enfila cap la boia de cenyida, mentre que desprès ho fa el 2817 i el Javier Visiers. El grup que ha decidit anar per dalt reb vent favorable per bornejades mar endins, que fan apropar les posicions. El pas per la primera boia va ser: David, Xavi Oliver, Javier Visiers i Dani Wirth, la resta no vaig poder contrastar posicions. Al llarg canvien posicions,i com si anessin a motor, em passen el Javier i en Dani Wirth, intento recuperar però no els atrapo, van consolidant posicions, però al pas per la següent boia es dispersa el grup, optant per rumbs diferents, cosa que fa aparèixer a la  partida pels primers llocs en Cañas Jr., que com qui no diu res es col·loca entre les primeres posicions i tria molt be els bordos, tenint en compte el corrent i el poc vent fa que al següent pas per boia, no hagi de fer repicó, cosa que tots els altres si que vàrem fer i ens treu un avantatge que no va cedir a l'empopada final, arribant primer , en segon lloc en Dani Wirth i en tercert lloc en David Sainz. Tota una lliçó per aquesta primera prova, prenguem nota dels noms que figuren aquí per què no hi son els habituals de sempre, això vol dir que quelcom esta canviant i no podeu deixar de regatejar per que el nostre navegant més jove va molt fort i aviat no hi haurà rival per aquest noi!!


Felicitats al Kris per la victòria, molt be en Dani per el segon lloc i al nostre indomable David Sainz pel tercer lloc, ànim a tots els altres per seguir millorant!!, us esperem el proper diumenge !!


Classificació:


1.- Kris Cañas
2.- Dani Wirth
3.- David Sainz
4.- Xavier Oliver
5.- Javier Visiers
6.- Xavier Vila
7.- Josep Mª Masriera
8.- Joan Sunyer
9.- Alfred Balcells
10.- Albert Capell
Retirats: 
Joan Astals
Maria Rovira





1 comentario:

Anónimo dijo...

Crec que es la primera regata que em sento satisfet de les decissins que he pres, i em fa molta il·lusió que tres navegants novells ens em pogut colar devant dels professionals del club felicitats Cris i Dani