Buscar este blog

13 de febrero de 2011

2 ª PROVA TROFEU HIVERN CLUB MAR I VENT CANET

Direcció: 230 º
Velocitat vent: 15-22,6 nusos

Sortida puntual de 12 patinaires, condicions de mar perfectes, amb mar plana i vent de  força 4.
Enfilem la primera cenyida, les posicions son 2817 i 2451 a prop de barca, a cotinuació 2618 i 2890 més a sotavent buscant velocitat i la resta de la flota pel mig aproximadament. S'inicia l'aproximació a la primera boia, amb una lluita aferrissadad entre els dos Xavi's, Vila i Oliver, passen molt junts i enfilen un llarg molt ràpid, seguint-los d'aprop en Lilu no perd pistonada. A la virada de la següent boia l'Oliver  ho fa fatal, i li fan interior en Vila i el Lilu, la baixada cap a la següent boia és molt ràpida, i enfilen cap a la cenyida, molt junts i lluitan per cada metre, es poden sentir els esquitxos del barcos gairebe tocant-se, crits de sotavent!!!, aguantem la cenyida, entra la ratxa, aplana el barco, i aprofitem cada onada per guanyar barlovent, tornem a caçar , torna la ratxa, penjats a tope i apretem les dents per aguantar l'escota, busquem la boia, no la veiem, on és, on és?, ara sí la veuen,  aguanten la posició, es creuent els patins, preferència d'estribord, ningú afluixa, possible col·lissió, però no s'aturen els barcos, finalment, estribord passa pels pèls. Arribem de nou a la boia de cenyida, preparats per una empodada en velocitat "hiperespacio", baixem les onades a tota velocitat, de tant en tant una guinyada del patí ens fa perdre velocitat, cal recuperar el rumb, sense peus a l'aigua!!!, i tornem'hi, ja veiem la boia per enfilar la darrera cenyida, esta a prop, cal afeitar-la per cenyir be, un altre cop tots junts, enfilen 2618 i 2890 mar endins, 2817 aguanta més el bordo per mirar de contraatacar amb una bona cenyida, però en Vila defensa be l'avantatge i entra primer, segon el 2817 i tercer en Lilu que al final ha afluixat, doncs tenia moltes possibilitats de fer un segon.

A destacar l'incident que s'ha produït a la primera boia, en que s'han vist implicats diferents patinaires, amb forat pel David Sainz!!.

Conclusió; bona regata, amb un vent fantàstic que ens ha fet treballar i suar la cansalada una mica.

Classificació:
1.- 2618 Xavi Vila
2.-2817 Xavier Oliver
3.- 2890 Josep Mª Masriera
4.- 2716 Alex Chopo
5.- 2444 Jaume Vivó
6.- 2820 Dani Wirth
7.- 2735 Roger Soler
8.- 2925 Joan Xapellí

 Retirats.
 David Sainz
 Joan Sunyer
 R. Edgard

Descalificat:

Bernat Coll

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Pues yo he hecho un 4º uesto en el Nata, lo cual, dicho sea de paso, es bastante vergonzoso. Ha ganado la Anna Pujol que estaba probando vela nueva, la North Sails (la del actual campeón de España Peco Mulet)la verdad es que va como un tiro y tiene mucha más consistencia que las depoorter, Tió o Climent o sea que haremos un pedido y espero que nos hagan un precio especial. Si alguien del Mar i vent se anima que me lo diga, hacen 2 modelos: una ventolinera y otra todo terreno (para fuerza 4)da la impresión de ser mas duraderas.

en 2 semanas ya tendré el patín en el Mar i Vent, así que ir entrenando que cuando venga CON Materialcompetitvo vais a ver!!!

Salu2

Fredy

pd. Xescanna qué pasa? en la virtual vas como un cohete!!

Anónimo dijo...

Felicitar en primer lloc a tots els perticipants, que cada diumenge som més,i en especial al Jaume Vivo gran company que va fer una regata perfecte .

Del tema de veles amic Fredy tinc la Depoorter estripada per tota la baluma al igual que'l Dani ha durat un any i poc, he parlat amb el Vicente Climent m'ha donat preus, quan ens veiem en parlem

Joan Xapellí

pd. Usnabi la BWR virtual es la sort, he anat per vaig i molt bé, mentre que per dalt s'han trobat l'anticicló i ha esperà que'ls deixi

Anónimo dijo...

hOLA AMICS I COMPANYS DEL mAR I vENT; m'esteu fent dentetes amb la regata d'aquest diumenge.tenia previst venir però la feina del dia abans i el cansament de la Sílvia ha fet que apretés les dents i estigués amb els nens. Sort que el divendres vaig disfrutar com un mono navegant ( però no hi ha l'adrenalina de les regates). Felicitats a tots. Quan apareixi ja tremolareu.
remy

Anónimo dijo...

Bona tarda, quina llastima de regata el pati te aquestes coses i algun dia m'habia de tocar i va ser just ahir amb un vent fantastic i amb unes ganes voges de patinar i a la primera cenyida foradet i cap a casa, quina putada, solament llegint la cronica d'en xavi m'entren ganes de navegar.
Al final no se com va quedar i que va decidir en Jordi en referencia a la culpavilitat de la topada del Bernat i jo, pero per damunt de tot demano disculpes si en algún moment vaig augmentar el meu to de veu, no ho se perque no m'enrecordo pero per cap motiu voldria faltar al respecte a un company.

David Sainz

Anónimo dijo...

Moltes gràcies pel comentari, Joan. La veritat es que diumenge m’ho vaig passar molt bé. Reconec que vaig tenir dubtes a l’hora de sortir. Els comentaris d’ en Xavier Oliver, son molt suaus. Jo veia un vent de nassos i una mar, que si be no esteva molt moguda, per a mi no era del tot “plana”. Però vaig veure clar que era el dia adequat. Que millor que sortir quan saps que no estaràs sol , que estàs amb la resta de companys.
Davant d’això el gran plaer que suposa poder amb les circumstancies. Creus que el pati i la mar podran amb tu i de repent pots tu amb elles. Comences dubtós, vas cenyint , fas un llarg que et passes de la boia , vas patin però al final fas l’ultima cenyida i veus que el pati aguanta, que no et cau com altres vagades i que vas guanyant terreny per avançar al Dani només per un metre. De veritat la hòstia !!!.
Va ser un dia com diu el lema del club de “Bon vent, Bona gent i Bon ambient”.
Jaume

Anónimo dijo...

Hola companys, un dia espectacular. Em fan mal fins i tot les orelles!!!!. Felicitats a tots els participants, en especial al Jaume, que va fer una molt bona regata.
Fredy, t'esperem amb bon material o no, et passarem per la pedra....

CHOPO

Anónimo dijo...

L'Oliver cada dia està més poètic. Doncs sí, va ser una molt bona regata. Es d'aquells dies que malgrat faci una mica "d'aire" disfrutes un munt i dorms plà.

Val a dir que al davant, entre els "tres tenors", hi van haver moments de roçament a molta velocitat que es van solucionar tant per la bona pericia com pel joc nèt dels patrons
Crec que al Bernat el van dequalificar no tant per la topada com per que després de volcar es va saltar la boia
Que no afluixi el vent !! (que això no és ballet clàssic, tampoc rugby,però...una mica d'adrenalina no va malament)

salut
No limits