Buscar este blog

27 de febrero de 2011

3ª PROVA TROFEU HIVERN 2011

26 de Febrer, vent de 5 a 8 nussos, 260º

Dia mandrós que la veritat és que no venia gaire de gust sortir. Sol potent  i poc vent, d'entrada de Llevant. Els incondicionals, Xapellí i Dani ja estaven canviats des de vora les 11 (començo a pensar que dormen amb el neopreno). Faltava gent (no Olivé, no Lilu, Visiers, no Cañas...), però quan gairebé ja pensàvem en marxar, entra un garbinet suau, prou macot. Ens animem uns quants, fins a 8 i el Rossen a l'aigua.

El dia semblava fàcil (visió del que escriu),  però amb això del patí, cada dia és una sorpresa.

Sortim tots per la barca, fora de línia del Xapellí (amb les ganes d'anar davant que tenia), i s'espera fins a l'arribada per fer els 360º- tema que haurem de comentar: La volta en un fora línia s'ha de fer tornant a sortir, però jutges té el Reglament, i prou feina que l'ha fet al final-

Primeres posicions, Xapellí, Vila, David, Bernat, Dani, el Suñé surt dels últims i ha remuntat (bé, de fet avui passaves del davant al final i a l'inrevés en dues, posicions, però tan se val).
Tot anava bé, quan el No limits (que ha ho tenia decidit d'abans, vira per fer el bordo per abaix- el raonament és: si fa corrent de LLevant i vent de Garbí,: "blanco y en botella"... por abajo! La flota, continua a estribord menys el Bernat. Jo anava pensant, per què no viren ? Fem el bordo,  i renoi !! , passen TOTS pel davant.
Efectivament era per dalt i encara no ho entenc

1º Boia.: Dani, David, Xapelli, Suñer, Coll, Vila, Marc, Joan Astals
Travessos per recuperar i a la boia d'abaix arriben: Xapelli, Dani, Davi, Suner
Cenyida i canvien posicions: David, Dani, Sunyer, Vila, Xapellí
S'apropen "como un puño" totes les posicions, i l al començar la tercer cenyida, passa el Dani, cenyint molt bé, i la resta igual. Aquesta última cenyida, gairebé tots, la fan per abaix (punyeteros !!)
El Xapellí fa una "clavada" a l' orçar a la boia de popa, digne de filmar-se, gairebé li arriba l'aigua al flexor.

En fi, una regata per recordar alguna lliço: "per guanyar no cal agafar deu minuts a la flota, n'hi ha prou amb arribar una mica abans que el segon"
Felcitar especialmente al Sunyer, que no voldríem pensar que tot és mèrit del patí noui és clar, al Dani... realment estan caminant molt bé

Salut i vent !! (que el cap de setmana que ve, per a molts són tres dies i com a mínim el diumenge,TOTS A L'AIGUA!!)


CRÒNICA by Xavi Vilà
CLASSIFICACIÓ

1.- 2820. Dani Wirth
2.- 2974. David Saiz
3.- 2773. Joan Sunyer
4.- 2618. Xavi V.
5.- Joan Xapellí
6.- 2879. Marc Mitjà
7.- 2065. Bernat Coll
8.- 2777. Joan Astals

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Quin dia!
Ha sigut perfecte un vent en creixendo em començat al flotador de sotavent i em acabat penjats com micos.
La regata ha sigut un rifi rafe entre en dani i jo amb algunes incursions del sunyer i d'en xapa, es curios pero la diferencia esta en no cagar-la i el dani i jo em anat fent algunes cagadetes ( virar malament en una boia, cenyir malament, ferte un lio amb les escotes, la questió es que ens hem anat alternant i al final el l'ha cagat menys que jo.

David Sainz

Anónimo dijo...

EL DIJOUS DIA 10 DE MARÇ HE ACONSEGUIT GRACIES A UN AMIC QUE TREBALLA A LA WORLD RACE BARCELONA UNA SORTIDA AMB UN IMOCA 60 COM ELS DE LA REGATA.
HE DE DIR QUI SEREM, COM A MAXIM PODEM SER 9.
LA SORTIDA ES DESDE L'HOTEL VELA DE BARCELONA.

DAVID SAINZ

Xavier Oliver dijo...

Felicitats a en Dani, David i Joan Sunyer!!!

Pel que veig ca ser una regata bonica, amb un mar pla com un llac i ventillo interessant!!!.

Jo no vaig poder venir per lessió al turmell, espero el proper diumenge donar guerra a la linea de sortida, que el nivell puja i si no naveguem ens quedarem a la cua.

Animeu-vos a navegar, que ja portem tres proves i els premis d'aquest any son interessants!!!

Anónimo dijo...

Demano disculpas per no haver asistit a la regata, però he tingut que fer de pare i anar a futbol amb en Marcel(jugaven contra el primer)
Jo m'apunto al IMOCA 60, que lo sepas.

Josep Mª Masriera LILU 2890