Buscar este blog

18 de abril de 2011

3 ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA 2011

Direcció: 220 º
Intensitat: 10-15 nusos
Participants: 15

Bon vent i bones condicions de mar, sol i temperatura agradable, continua "l'estiuet".
Sortida polèmica, doncs segons els participants va haver-hi diversos OCS ( fora linea ): Xavier Oliver, Joan Xapellí, per tant aquests regatistes no vàren cumplir la penalització i es fa autoprotesta, però cal ser seriosos, i indicar la protesta com cal en el moment adequat, i anomenar els patins afectats, si son molts cal repetir la sortida!!!

A banda de la reglamentació, que evidentment si es fa complir, ha de ser per tothom i no per uns quants, cal remarcar que la regata d'ahir per les condiciones de mar i vent que teniem va ser magnífica, doncs eren les idònies per la pràctica del nostre esport.

A la linea de sortida 15 barcos, es pren la sortida, amb la polèmica mencionada, i es destaquen un grup de patins, la flota es decideix per dos grups, uns que viren molt ràpid per agafar l'opció de rumb prop de terra, i els que vàrem decidir anar mar endins, tot i que no gaire, perque el compas donava avisos que el més assenyat era no anar a rumbs extrems, les rolades donaven canvis de rumb segons les ratxes, però sincerament crec que la millor opció era tirar pel mig, ni molt endins ni molt a terra, per que el rumb a boia era molt bo seguint el rumb paral·lel a la platja.

S'arriva a la primera boia, el 3.000 va primer, tot i que descalificat per no complir la penalització, en segon lloc el Bala Blava, a continuació vaig perdre la referència, no sé si el Lilu o el Dani, aquest últim va nar molt be tota la regata, i haguès pogut quedar davant del 2.890.

La regata es disputa a gran velocitat i els avantatges entre participants van creixent, els dies de vent fresquet les posicions s'estiren molt i es donen moltes alternatives de canvis a les classificacions.

Un cop a la linea d'arrivada en Rosend dona la llista de classificats,

1.- Xavier Oliver ( OCS ) per tant no es correcte la classificació d'en Rosend.
2.- Xavier Vila
3.- Lilu
4.- Dani Wirth
5.- Toni Bacells
6.- Kris Cañas
7.- Bernat Coll
8.- Javier Visiers
9.- Joan Xapellí (OCS)
10.- Roger Soler
11.- Cañas ( Pare )
12.- Joan Astals
13.- Marc Mitjà
14.- Carles Albertí
15.- Joan Sunyer (DNF)










7 comentarios:

Anónimo dijo...

No sé com va anar el tema a la platja,però efectivament el reglament s'ha de complir i com molt bé diu el Xavi, per a tots. Jo donava per fet que no es descalificava a ningú (més que res, per què poques vegades ho fem), i em sembla meritori que es reconegui. Sí senyors, chapeau!! ja m'agadarà veure si fem (faig) el mateix
Per altra banda, voldria excusar-me per un parell de crits a la sortida al Joan Suñer, que sembla que el vaig posar nerviós... en fi, amic, això és com el rugby, de vegades fa mal...no et desanimis, a mi m'han cridat molts cops, ja que un dels objectius és posar nerviós "al contrari" (més quan se't tiren a sobre i veus perillar la posició). L'Oliver ho fa molt bé, no fa ni p. cas-ni quan es passa la línia-
bon vent a tothom!!
Xavi V.

Anónimo dijo...

El reglament s’ha de complir es cert, i a part de tocar la boia, que de moment tothom fa el gir dels 360 i alguna protesta de preferència de pas amb estribord ,que rarament acaba en protesta, l’ infracció més freqüent es la sortida fora de temps (qui no ho ha fet alguna vegada) i aquí ho tenim fàcil ja que la zodíac està a tocar i podem protestar al Rossend in situ i més tard a terra formalitzar-la. El Rossend també ha de començar a imposar l’autoritat com a únic “jutge” que tenim i en la seva visió de privilegi que te damunt el barco jurat, està obligat a advertir als fora de línea i recordar lis que han de repetir la sortida o estan desqualificats. Sap greu per en Xavi Oliver, honestament haig de dir que va sortir abans d’hora, i així ho vaig manifestar-ho en arribar a la platja, sense haver parlat abans amb ningú mes. Sap greu perquè va fer una regata impecable (una més) i d’haver sortit uns segons més tard, possiblement, i amb tot el respecta que en mereix la resta de la flota, en Xavi hagués pogut guanyar perquè està molt fi. Però això no ho sabrem mai i tot va anar com va anar. No m’oblido d’en Joan Xapellí que també va sortir abans, va fer una molt bona regata i al final no ha servit de res.
Per la pròxima hem de convocar una reunió de flota, minuts abans de sortir, i deixar ben clar l’obligació de protestar (també val pel Rossend) i les conseqüències de les infraccions.
Passem pàgina, el proper diumenge 24 hi ha regata? Recordeu, es diumenge de resurrecció !!! això no es un pecat mortal tirant a sacrilegi ? no s’hauria d’ajornar a dilluns o al proper diumenge?
Per cer jo estaré de vacances i no podré assistir. Si voleu anar a l’ínfer, feu la regata!!!! PECADORES!!!!
Bona Setmana Santa.

Josep Mª Masriera.

Anónimo dijo...

Bueno, bueno, bueno, que aixo se està posant mes serio que en el Nata (que el Reski et descalifica per no dur el numero de la vela correctament) Ja màgrada, es l'unica manera de entrenar de debó per competicions importants. Com m'imagino q'hus habrá dit en Xavi O. me he tornat a lessionar en a la mateixa cama, pero per poc que pugui estaré a la sortida el diumenge 24 (ja que no puc anar a Torredembarra, a causa de la lessio). Que tremoli el Bala Blave i el ex-Androide, que el CABALANGO, encare que lessionat ve molt fort!!!

Fredy.

Anónimo dijo...

Però es que de veritat voleu cremar eternament ????
Que navegar el diumenge SANT es pecat !!!!! Que l’eternitat es infinitament més gran comparat amb el que tardaria una gavina que passes un cop cada mil anys i amb una de les seves ales toques la superfície de la TERRA i l’arribes a erosionar, amb el fregament de l’ala, fins a convertir-la amb una pedra de la mida d’una canica!!!
Ja us ho fareu, jo no m’arriscaria i la faria un altre dia.
Per cer jo el diumenge no hi soc.

Bona Setmana Santa......o no!!!

Josep Mª Masriera.

Xavier Oliver dijo...

Lilu no pares de sorpendrem, la teva vessant de Predicador no la coneixia, realment anirem a l'infern, de vent i onades i del regates infinites, on els patins naveguen sobre un mar de flames i les boies son boles de lava incandescent!!!, apa, embolica que fa fort.

Per cert Lilu Predicator, jo aniré a la processó a fer penitència per redimir els meus pecats...

Anónimo dijo...

Hola a tots,
La regata de diumenge no s’ha pogut fer degut a les inclemències meteorològiques?
Però si estava cantat!!!! Oh es que volíeu anar a l’ínfer?
Tot queda com estava no???? Uffff!!!!! Fins diumenge que be. Las espadas estan en alto.

Josep Mª Masriera,

Xavier Oliver dijo...

Veig que la influènciadel LILU amb el santíssim és gran, no subestimeu el seu poder, efectivament el diumnege no es va fer regata, a les 12:00 plovia a bots i barrals, en mitja hora deixava de ploure i feia ventet de gregal amb 15 nusos i unes bones onades, al final jo no vaig passar pel club, no cal malgastar les bales, s'acosten les regates fora del club i cal fer punts ... je je.
Les espases continuen ben alt, i per cert, parlant amb el Rosen en Xapellí em va dir que no va haver-hi OCS per tant a partir d'ara si no es pita durant la regata l'avis de OCS senyal que no s'ha donat, i la regata és valida per tothom. Us recomano que us mireu LA GUA DEL BALIZADOR DE REGATAS, un llibre interessant per montar regates i conèixer millor el reglament.
http://issuu.com/tomascat/docs/guia_del_balizador_de_regatas_version_1.0_tomas_ca

saludus i fins diumnege, si fa vent...