Buscar este blog

2 de mayo de 2011

4ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA 2011

Vent: 220 º, 5-8 nusos

14 participants

Sortida ajustada, cada cop més barcos a la linea de sortida lluiten per esgarrapar segons, senyal que el nivell puja i la tensió creix, algun crit que altra però sense importància. La flota surt amb velocitat, per la barca en Kris Cañas, en Visiers i el Lilu, més a sotavent Oliver i la resta de patinaires. L'estat del mar avui era extrany, desprès d'una llevantada de 25 nusos ahir, el mar mostrava ones creuades de llevant i xaloc, on les bornejades feien que calgues aprofitar be les ratxes de vent. A la primera cenyida es negocia la boia 1 entre el Visiers i Oliver, passant primer el 3.000 i a continuació 2.889, perseguint implacablement durant tota la regata, fent que a la darrera cenyida en Visiers agafi la primera posició i no la deixa fins el final de la prova. en segon lloc i amb una pàjara important el 3.000. La lluita pel tercer lloc va ser molt emocionant i fins el darrer moment semblava que el Lilu podria fer-se amb el segon lloc, doncs l'Oliver ahir no anava fi, però finalment i com aquell que no diu res, sense fer soroll en Dani Wirth posa la directe i es cola per davant del Lilu i el Xavi Vila amb pocs segons d'avantatge.

Felicitats a tots i especialment al Javier Visiers, ( no pesan los años, pesan los quilos) , bona setmana per tothom, fins el proper diumenge.

Classificació:



3 comentarios:

Anónimo dijo...

la regata d'ahir em va semblar estranya, per la corrent i perquè encara no m'hi trobo amb el patí nou (no sé què passa amb el pal)
per altra banda, em van dir a terra que havia fet un fora linia, malgrat no ho veia clar del tot. Si és així m'auto-protesto, i que decideixin el "tribunals", tot i que,hagués preferit fer la volta
En fi, que hay más regatas que longanizas...
salut i vent
Bala Blava 3036

Anónimo dijo...

Nois, segueixo en dique seco. La veritat es que la cama em fa bastant de mal encara. En principi tampoc navegaré la setmana que bé i no se si podré anar a Tamariu, probablement em reservaré pel Campionat de Catalunya els dies 20,21 y 22 de Maig, tot i que estaré molt desentrenat.
Felicitats els guanyadors!!
Fredy

Anónimo dijo...

Regata molt divertida, l’estat del mar amb onada llarga que et permet surfejar però que no clava, i amb un ventet justet però suficient que et feia està atent en tot moment. Diferents zones de vent en el camp de regates, desprès de fer la 1ª volta calia agafar apunts per afinar en les següents cenyides.
Atenció a les sortides, tant per el fora línea com per el sotavent, no val a dir que cenyies massa.Sort que en Xavi Oliver tenia una "pàjara".........
Molt be en Javier. Amb seixanta i pico tacos, com acostuma a recordar-nos, quant més complicat es el dia, quant mes rolades, corrents etc mes afina.
Molt i molt be en Dani que cada setmana està mes fi, ahir em va tornar la jugada de l’última regata i no va perdre la concentració entrant en una molt meritòria 3ª posició per davant d’en Lilu i el Bala Blava.
Algunes baixes que esperem que el proper diumenge estiguin a l’aigua. Molts ànims al Fredy, espero que et recuperis ràpid, sem fa estrany no veure’t pel Club.

Fins la setmana que be.
Josep Mª Masriera.