Buscar este blog

2 de mayo de 2011

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL TROFEU SOCIAL PRIMAVERA 2011



Cliqueu a la imatge per veure la classificació : Al loro les llistes de classificació tenen dues versions.
La primera llista amb OCS voluntaris,


la segona sense OCS VOLUNTARIS.


5 comentarios:

Anónimo dijo...

Per cert, a la 3ª regata (17/04/2011) no hi havien uns OCS per no se qué d'uns fora linea ???

Anónimo dijo...

van dir OCR, no OCS que és per a escanejar documents....ens falta un jutge, i que el Rossen gravi en vídeo les jugades polèmques i que les pengi per que discutim entre setmana
Oliver, tu que ens saps, no podries deixar-li la web cam?
podem convidar al Roncero per que opini
visca el Barça!!
BB
3036

Xavier Oliver dijo...

El proper diumenge portaré la càmara, i s'acavaran les polèmiques, que ja n'hi ha prou, veurem la "moviola" al finalitzar la regata.

Anónimo dijo...

Recordeu que ni en el futbol ni en el basquet ni en el handbol ni........en la gran majoria dels esports estan permeses ajudes tipus càmeres o movioles als arbitres, ja que qüestionarien la seva autoritat. Per això el que ha de prevaler en les sortides son les seves decisions, donada la visió que ell te de la línea de sortida, i en les protestes es on a terra s’ha de discutir la jugada, que ha falta de jutge s’ha de intentar arribar a un acord entre les parts, amb l’ajuda de possibles testimonis, i donar la raó a qui la tingui i aplicar els càstig que estigui tipificat a qui no la tingui.
Si ens acostumen a fer-ho tot funcionarà d’una manera més justa i equitativa i s’anirà més en compte de no passar-se o d’obtenir una ajuda extra, ja que la penalització et pot esgarrar el diumenge i no ens haurem de preguntar PORQUE !!!!

J.Mª.2890

Xavier Oliver dijo...

La càmara servirà nomes a títol il·lustratiu per que poguem aprendre a fer sortides, i analitzar-les serà una tasca pedagògica, si us agrada més així.

saludus