Buscar este blog

8 de mayo de 2011

5ª PROVA TROFEU SOCIAL PRIMAVERA

Vent: 90º, 10-15 nusos
Participants: 13

Dia assoleiat però amb molt onatge que dificultava la sortida i l'entrada, finalment no hem tingut cap ensurt i tothom ha tornat sà i estalvi.

En Rosen avui no es trovaba be, tenia cagarrines, be "dolor estomago, fiebre, mareos, vómitos, no sé, que me mareo con tanta hola...", total que com sempre uns grup de voluntaris s'ha sacrificat pel be de tots: En Joan Xapellí, en Carles Albertí, en Francisco Cañas.
Donada la situació, i l'equip de jutges que no és expert en la matèria la cosa no ha anat gens malament.

Per començar a la sortida en Bala Blava ha disparat abans d'hora, i si, ha sortit com una bala, però fora de temps, se li ha cantat OCS però com era lluny no ho ha sentit?,  o potser si, ves a saber, total que la flota sortia per estribord excepte el Xavi Vila i en Xavi Oliver, que gairebe toca al Lilu per la popa, ha anat de poc, però tot calculat. Tenint en compte que el Vila anava destacat, era l'home a batre, jo no m'he assebentat del OCS i la meva obsessió era atrapar-lo com fos, be sempre dintre de la legalitat esclar. La primera boia la passa en Vila, seguit de l'Oliver i darrera en Josep Mª and friends.

Les posicions s'ha mantingut iguals en els tres primers llocs, excepte a la darrera cenyida, on en 3.000 ha adelantat a la Bala Blava, que havia trencat el flexor del seu nou patí, tot i que ja estava descalificat .

La lluita entre els llocs intermitjos era ferotge, i hem viscut grans recuperacions com la que ha protagonitzat en David Sainz, acabant en un meritori 5è lloc, en perjudici d'en Chopo que ha afluixat despistant-se de boia.

En Remy també ha fet molt bon paper, i en Visiers ha finalitzat i a més a més en un molt bon lloc, cosa que el permet mantenir-se al en segon lloc a la general.

Polèmica a la linea d'arrivada per la situació de la barca que s'ha mogut i ha quedat a sotavent de la boia i amb una inclinació no adequada per l'angle del vent, però donades les circumstàcies de voluntariat dels balissadors estan exempts d'esbroncada, doncs ja han fet prou per poder fer la regata.

Incidències en regata: dos flexors trencats. Xavi Vila, Jaume Vivó. Grillet escota trencat Kris Cañas, ha tornat remolcat per la barca.

Gràcies a tots i fins la propera, recordeu que el cap de setmana 14-15 hi ha la travessa a Cala Canyelles i el trofeu Tamariu.

Records al Freddy gran absent d'aquestes darreres regates, esperem que pugui recuperar-te aviat.

Classificació:
1.- Xavier Oliver
2.- Josep Mª Masriera
3.- Remy Rondeau
4.- Javier Visiers
5.- David Sainz
6.- Alex Chopo
7.- Dani Wirth
8.- Roger Soler ( Mandreta )
9.- Bernat Coll
10.- Jordi Soler ( Mandra )
11.- Jaume Vivó
12.- Kris Cañas ( DNF )
13.- Xavi Vila (OCS)

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Amics, un tema important i un altre no tant :

1.- HE estat pensant en la línia d'arribada, en la que, l'Oliver, no diu res, però entre que jo havia trencat el flexor i van posar la barca com la van posar, la primera posició física es va decidir a l'últim minut
SENTO DIR-VOS que ESTEU TOTS DESQUALIFICATS. El tema no és que la barca mani, que mana, sinó que vam entrar TOTS al REVES
La barca estava mal posada, 0k, PERO NO TANT: penseu si algú hagués fet el bordo per abaix, com hagués entrat? BÉ, entre barca i boia, deixant la boia a babord "com ha de ser"
PER TANT EL QUE S'HAVIA DE FER ERA SORTEJAR LA BARCA, DEIXAR-LA A ESTRIBORD, VIRAR I ENTRAR AMURAT A BABORD, O DEIXAR LA BOIA A BABAROD, VIRAR EN RODÓ I ENTRAR CAP A MAR (no només deixar la boia a babord, ja que si és així, no passes per la línia i no has arribat)
No sé si m'he explicat, però estic convençut
DISCUTIM-HO durant la setmana, però ho portaré on calgui (a la UEFA o al Tribuinal de la Haya)

2- el meu OCS, crec que va ser un efecte òptic de la barca, potser vaig començar a caçar 5 segons abans, però jo diria que estava corrent la línia fins que van pitar,quan vaig fer una orçada ràpida, però bé, "felicitar als àrbitres que fan sempre una bona feina..."
salut i sento que estigueu tots DNF DNC o como se diga
Bala Blava

Anónimo dijo...

Els balizadors demanem disculpes per l'arribada, però la varem possar en principi a 90º, el que va passar es que la corrent i l'onatge ens va fer garrejar.

Del tema de la sortida els tres jutges varem estar d'acord amb
el fora lìnea del Xavier Vila.

jutges de regata

Anónimo dijo...

Va ser una gran regata, sembla que cada dia hi ha mes emoció i nerviosisme pero sempre regna un bon rollo que no podem deixar que es perdi, aquest es un dels punts forts del nostre club, aixo no ho tenen al Nata. Pel que fa a la ragata va ser fantastica jo vaig sortir el ultim darrera d'en Visiers i vaig arrivar darrera d'en visiers en 5ª posicio, vem fer una gran remontada, no hi ha com anar darrera un mestre. Pel que fa als jutges esta molt clar, quan jo vaig arrivar van fer sonar el claxon i em van felicitar i si hi ha algú que mana en una regata es el jutge estigi ben o mal montada la barca.

Fins diumenge per els que no tenim la sort d'anar a Tamariu o a Cala Canyelles, recordeu que igualment hi ha regata.

David Sainz

Anónimo dijo...

El voluntari que portava la zodiac era FRANCISCO CAÑAS i no el SUÑER, QUE MAI US RECORDEU DE APUNTAL NI CUAN ACAVA L'ÚLTIM A LES REGATES.

Anónimo dijo...

Agraiment als balissadors. Ho van fer mot bé, excepte l'arribada, que la veu posar respecte de 90º i el vent ja havia rolat, per cap problema, la barca sempre mana, el que cal és saber-la passar i no ho vam fer bé (ho vam fer en sentit contrari- havíem d'entrar "de pujada",cap a mar
de la sortida....també felicitar-vos (encara que el crono no sé si anava prou bé)
salut i vent
Bala Blava

Anónimo dijo...

Aixi m'agrada Kiku Cañas que de quan en quan digueu alguna cosa, el cert es que vas portar la Zodiac
durant tota la regata i sempre estant a la guait.
Us trobarem a faltar a Cala Canyelles, podriau fer escala amb el creuer
Que disfruteu del viatge

companys de zodiac

Anónimo dijo...

Hola a tots encara que una mica tard, però la feina m’ofega.
Varies coses,
Primer, felicitar als Jutges, de ben segur que els hauria agradat molt més navegar i participar de la festa, perquè els diumenges al Mar i Vent son una festa IMPAGABLE, però es van SACRIFICAR i van muntar una excel•lent regata malgrat l’incident de la bornejada de la zodíac en l’arribada. MOLTES GRÀCIES!!!!!
Segon, Bala Blava tens que passar per una botiga de las GAES urgentment, el fora línea que van cridar els jutges, el va sentir fins i tot el Bob Esponja, i això que viu no se on “del fondo del mar”
Tercera i més important, que divertit que va ser tot plegat i quina emoció amb el grupet de davant i del mig i també el més endarrerit, amb els canvis de posicions els passos per boia etc.
Per últim quant tinguem sentencia del el Tribunal de la Haya, o de la Rota o del de les aigües (qualsevol menys el constitucional ja que no se si els nostres Juniors no ho arribarien a veure) tinc ganes de llegir-la, ja que no tinc clar (ho dic seriosament i amb desconeixement del reglament) si la maniobra que va fer el Remy i un Servidor, es a dir, creuar la línea per dalt per desprès virar i tornar-la a creuar en sentit contrari i amb la boia a bavor, es correcta.
Apa fins la propera.

Josep Mª Masriera.